Mε αποκλεισμό από το Μουντιάλ της Ρωσίας κινδυνεύει η Αργεντινή

"Σφράγισαν" τα εισιτήρια για Ρωσία, Γερμανία και Αγγλία

 Μετά από 47 χρόνια η Αργεντινή κινδυνεύει να μείνει εκτός παγκοσμίου κυπέλλου. Ο Μessi που με την φανέλα της Εθνικής δεν έχει καταφέρει να διακριθεί σε παγκόσμιο επίπεδο είδε την ομάδα του να μένει στο 0-0 με το Περού στο Μπομπονέρα του Μπουένος Αίρες και πλέον τη τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Ισημερινό θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη αλλά και συνδιασμό αποτελεσμάτων καθώς οι Μπιανκοσελέστε βρίσκοντα;ι στην έκτη θέση του ομίλου με 25 βαθμούς.  

Η Βραζιλία που έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα γήπεδα της Ρωσίας έμεινε σε μία ανώδυνη ισοπαλία χωρίς τέρματα με τη Βολιβία. Για ένα ακόμη ματς οι παίκτες υπέφεραν παίζοντας στο μεγάλο υψόμετρο όπου… κόβεται η ανάσα. Μάλιστα ο Νεϊμάρ πόσταρε στα σόσιαλ μιντια φωτογραφία από τα αποδυτήρια, όπου ο ίδιος και κάποιοι συμπαίκτες του στη «σελεσάο» χρησιμοποιούν μάσκα οξυγόνου για να συνέλθουν. «Είναι απάνθρωπο να παίζεις σε τέτοιες συνθήκες. Το γήπεδο, το υψόμετρο, η μπάλα… Όλα άσχημα. Όμως είμαστε ικανοποιημένοι με την απόδοσή μας, έστω και υπό αυτές τις συνθήκες», έγραψε ο άσος της Παρί στο Instagram.

 

Γερμανία και Αγγλία σφράγισαν και τυπικά χθες το εισιτήριο για το Μουντιάλ της Ρωσίας. Η παγκόσμια πρωταθλήτρια με γκολ του Ρούντι, του Βάγκνερ και του Κίμιχ νίκλησε 3-1 στο Μπέλφαστ τη Βόρεια Ιρλανδία η οποία πέτυχε το γκολ της τιμής με τον Μαγκένις στις καθυστερήσεις του αγώνα. Ο Χάρι Κέιν σκόραρε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα της Αγγλίας με τη Σλοβενία και τα λιοντάρια μια αγωνιστική πριν την ολοκληρωση των προκριματικών εξασφάλισαν τη παρουσία τους στα γήπεδα της Ρωσίας.

 

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων εδώ

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top