Βασίλης Σπανούλης: «Οι μισές ομάδες στην φετινή Euroleague είναι φαβορί για τον τίτλο»

Τι δήλωσαν Πρίντεζης και Μάντζαρης;

Σπανούλης για το επίπεδο δυσκολίας στη φετινή Euroleague

Ο Βασίλης Σπανούλης σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA μίλησε για τους στόχους του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν, για το κλίμα στην ομάδα αλλά και για το επίπεδο δυσκολίας της Euroleague.


«Μια καινούργια σεζόν με ίδιους στόχους. Έχουν έρθει πολλοί καινούργιοι παίκτες, κάτι που κάνει τη δουλειά των προπονητών πιο δύσκολη. Υπάρχει ωραία ατμόσφαιρα και γίνεται σκληρή δουλειά. Όλοι εγκλιματίζονται στην ομάδα και οι περισσότεροι ξέρουν που έχουν έρθει. Η ομάδα πέρυσι έφτασε σε έναν τελικό και θα μπορούσαμε να είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης. Εγώ θα προσπαθήσω να κάνω αυτό που ξέρω. Αισθάνομαι καλά με το κορμί μου. Σκοπός είναι να δούμε τι θα κάνει η ομάδα και όχι εγώ. Το θέμα είναι να πετύχουμε τους στόχους μας». Αναφορικά με το ποιόν θεωρεί φαβορί στην εφετινή Euroleague, ο αρχηγός του Ολυμπιακού είπε πως «δε φοβάμαι κάποιον και τους σέβομαι όλοι. Οι μισές ομάδες είναι φαβορί για τον τίτλο».


Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Μάντζαρης, που ενσωματώθηκε χθες στην προετοιμασία της ομάδας, είπε: «Μια προπόνηση έχω κάνει με την ομάδα. Οι καινούργιοι παίκτες έχουν θέληση για να μπουν στη φιλοσοφία μας. Όταν πας σε μια νέα ομάδα θα πρέπει να δέχεσαι τη φιλοσοφία της και να προσπαθείς να μπεις στο κλίμα της. Θέλουμε να κατακτήσουμε τουλάχιστον ένα τίτλο την εφετινή σεζόν, για να είναι καλύτερη η χρονιά από την περσινή». Σχετικά με την Euroleague ο διεθνής γκαρντ είπε:«Πέρυσι όλοι μάθαμε από την Euroleague. Φέτος θα είναι όλοι πιο έμπειροι. Οι ομάδες θα έχουν περισσότερους παίκτες. Όλοι θα χρειαστούν. Όσοι ήρθαν είναι σημαντικοί παίκτες. Να έχουμε όλοι την υγειά μας πάνω από όλα. Εγώ θα προσπαθήσω από την πλευρά μου να βοηθήσω την ομάδα μου, όσο περισσότερο μπορώ».


Ο Γιώργος Πρίντεζης σχολιάζοντας τις αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ της ομάδας το καλοκαίρι είπε:  «Γενικότερα έγιναν πολύ προσεκτικές κινήσεις. Έχουμε έναν κορμό όπου είμαστε 6-7 παίκτες μαζί εδώ και χρόνια, οπότε ο ξένος είναι πιο εύκολο να μάθει τον ρόλο του και να προσαρμοστεί. Ουσιαστικά δεν ξεκινάμε από το μηδέν. Δεν ξέρω αν έγιναν σωστές ή λάθος, κινήσεις, αυτό θα φανεί στο τέλος από εμάς. Πρώτα απ' όλα πρέπει να έχουμε την υγεία μας. Μέχρι τώρα η προετοιμασία πηγαίνει πολύ καλά απ' οτι μαθαίνω. Τώρα μπαίνουμε κι εμείς και πρέπει να να γίνουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται ομάδα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top