2ος Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος – Andros Trail Race 2017 στην μαγευτική Άνδρο

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017- Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Η Άνδρος αναμφισβήτητα είναι ένα νησί που εντυπωσιάζει τους επισκέπτες της προσφέροντας τους δεκάδες παραλίες, όμορφα καταλύματα, γραφικά χωριά, μουσεία και ένα εξαιρετικό φυσικό τοπίο γεμάτο εναλλαγές, με βουνά, κοιλάδες, μικρά ποτάμια και πολύ πράσινο αφού το νερό είναι άφθονο.

Το νησί διαθέτει επίσης ένα άριστα σηματοδοτημένο και πιστοποιημένο δίκτυο πεζοπορικών διαδρομών, που θα ζήλευαν πολλοί προορισμοί.

Επιπλέον είναι το πρώτο νησί της Ευρώπης, που διαθέτει ευρωπαϊκή πιστοποίηση (Ευρωπαϊκό σήμα Leading Quality Trails -Best of Europe από την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Πεζοπορικών Συλλόγων Εuropean Ramblers Association).

Στις 2 Οκτωβρίου 2016, η Άνδρος και τα μονοπάτια της φιλοξένησαν τον πρώτο αγώνα ορεινού τρεξίματος Andros Trail Race, δίνοντας την ευκαιρία στους 268 αθλητές που συμμετείχαν, να γνωρίσουν τα πανέμορφα, γεμάτα εναλλαγές τοπία, τις πεζοπορικές διαδρομές και τους ανθρώπους του νησιού.

Εφέτος η διοργάνωση θα διεξαχθεί στις 30 Σεπτεμβρίου και στην 1η Οκτωβρίου 2017 επιφυλάσσοντας στους συμμετέχοντες περισσότερες προκλήσεις, περισσότερες παράλληλες εκδηλώσεις κ ένα πολλά υποσχόμενο γαστρονομικό ταξίδι στις παραδοσιακές γεύσεις της Άνδρου. Το Σάββατο 30/9 θα διεξαχθούν αγώνες του 1χλμ για τους μικρούς μας αθλητές και των 5χλμ, ενώ ο αγώνας της μεγάλης διαδρομής των 24χλμ θα γίνει την Κυριακή 1η Οκτωβρίου με τη συμμετοχή πολλών Ελλήνων και ξένων αθλητών.

Μια πρωτοτυπία της διοργάνωσης είναι ότι θα απονεμηθούν χειροποίητα έπαθλα από καλλιτέχνες του νησιού, στους 3 πρώτους άντρες και τις 3 πρώτες γυναίκες που θα τερματίσουν την κάθε αγωνιστική διαδρομή.


3 διαφορετικά υλικά, 3 διαφορετικοί καλλιτέχνες!

Σύρμα, Ξύλο και Πηλός και τρεις Ανδριώτες καλλιτέχνες που φιλοτεχνούν τα έπαθλα για τα τρία αγωνίσματα των 24χλμ, 10χλμ, & 5χλμ : ο Χρήστος, ο Γιώργος και η Κατερίνα.

 

Γεννήθηκαν σε διαφορετικά σημεία της Άνδρου, ο καθένας αγάπησε το δικό του υλικό για να σμιλέψει με τα χέρια του. Εμείς εμπιστευτήκαμε το ταλέντο τους και τους αφήσαμε να δημιουργήσουν, μοναδικά και χειροποίητα έπαθλα για τους αθλητές, που θα πάρουν μέρος στο δεύτερο αγώνα του 2017.


Γνωρίστε τους και πάρτε μια ιδέα, από τα έπαθλα που ετοιμάζονται.......

http://www.androstrailrace.gr/%CF%84%CE%B1-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CF%82/127-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%B8%CE%BB%CE%B1-2017

 

    Χρήστος Ευσταθίου - Σύρμα   Γιώργος Ελευθερίου – Ξύλο   Κατερίνα Κοντού - Πηλός

Βράβευση θα λάβουν και ο πρώτος Ανδριώτης και η πρώτη Ανδριώτισα που θα τερματίσουν την Κύρια Μεγάλη Διαδρομή των 24χλμ.

Επιπλέον η διοργάνωση έχει εξασφαλίσει έκπτωση σε καταλύματα, εστιατόρια  και ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ιατρική κάλυψη κ.α. για όλους τους αθλητές.


Όλα δείχνουν πως αυτός ο αγώνας θα γίνει ένας μεγάλος αθλητικός θεσμός που θα πραγματοποιείται κάθε χρόνο και θα αποτελεί ένα ετήσιο ραντεβού για αθλητές απαιτήσεων, όχι μόνο Ελλήνων αλλά και ξένων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε επίσημη σελίδα της διοργάνωσης : http://www.androstrailrace.gr

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top