H Ελλάδα κινδυνεύει να αποκλειστεί από το Μουντιάλ ακόμα και ως δεύτερη

Γερμανία και Αγγλία έκαναν κράτηση για το Μουντιάλ της Ρωσίας

Με δεδομένο ότι μόνο οι οχτώ από τους εννιά δεύτερους των ομίλων θα προκριθούν στα μπαράζ, το έργο της Eθνικής μας δυσκολεύει καθώς αυτή τη στιγμή ο όμιλος μας είναι ανάμεσα στους βασικούς υποψήφιους να βγάλει το χειρότερο δεύτερο, ο οποίος θα αποχαιρετίσει πρόωρα τη διοργάνωση. Ακόμα λοιπόν κι αν η Ελλάδα ξεπεράσει στην βαθμολογία την Βοσνία, θα πρέπει να νικήσει στην Κύπρο για να έχει ελπίδες αφού τα ματς με το Γιβραλτάρ δεν υπολογίζονται για την πρόκριση στα μπαράζ.

Τέτοιου είδους προβληματισμούς δεν έχει πάντως η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία η οποία συνέτριψε με 6-0 τη Νορβηγία στην Στουτγάρδη και εξασφάλισε ουσιαστικά την πρώτη θέση του ομίλου η οποία της δίνει την απευθείας πρόκριση. Οι Γερμανοί είχαν σημειώσει καρέ από γκολ στο πρώτο ημίχρονο με τον Βέρνερ να βάζει δύο, ενώ παραβίασαν άλλες δύο φορές την εστία στων Νορβηγών  στοπ δεύτερο μέρος.

Την συμμετοχή στα μπαράζ εξασφάλισε η Βόρειος Ιρλανδία η οποία επικράτησε της Τσεχίας με 2-0 στο Μπέλφαστ και έφτασε τους 19 βαθμούς.

Την πρώτη θέση του ομίλου αγκάλιασε και η Αγγλία η οποία επιβλήθηκε με ανατροπή της  Σλοβακίας στο Γουέμπλεϊ.

Ο Lobotka  έβαλε μπροστά στο σκορ τους Σλοβάκους μόλις στο τρίτο λεπτό αλλά ο Ντάιερ έκανε το  1-1 στο 37 και ο Rashford ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 59.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top