Mόνο με νίκη κόντρα στην Πολωνία προκρίνεται η Εθνική Ελλάδας

Για την ελληνική ομάδα απομένουν δυο ακόμη παιχνίδια στην πρώτη φάση με την οικοδέσποινα Φινλανδία και την Πολωνία

Μπορεί η εθνική μας ομάδα να έδειξε καλύτερο πρόσωπο από ότι στα δυο πρώτα παιχνίδια του Eurobasket  στον αγώνα  με την Σλοβενία η ήττα όμως μας έχει  φέρει σε δυσχερέστατη θέση όσον αφορά την πρόκριση  στην επόμενη φάση.

Για την ελληνική ομάδα απομένουν δυο ακόμη παιχνίδια στην πρώτη φάση με την οικοδέσποινα Φινλανδία  και την Πολωνία.

Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα αυτό που απαιτείται πια απαραίτητα είναι η νίκη επί  της Πολωνίας στο παιχνίδι της Τετάρτης  για να προκριθούμε έστω σαν τέταρτοι.

Ακόμη και αν κερδίσουμε  τους Φινλανδούς η πρόκριση πάλι θα εξαρτάται από τη νίκη κόντρα στους Πολωνούς.

Αν πέτυχουμε δυο νίκες υπό  προϋποθέσεις  θα καλυτερεύσουμε την θέση πρόκρισης αφού μπορούμε να περάσουμε ως τρίτοι και να έχουμε  καλύτερη τύχη στα νοκ αουτ της Κωνσταντινούπολης.

Στην ομάδα τώρα το κλίμα παρά  την αρκετά καλή εμφάνιση κόντρα στην Σλοβενία δεν είναι και το ιδανικό. Η δήλωση του Κώστα Μίσσα μετά το τέλος του αγώνα με τους Σλοβένους  ότι έχει να πει διάφορα μετά το τέλος του Ευρωμπάσκετ προκάλεσε μεγαλύτερη αναστάτωση από αυτή που ήδη υπήρχε.

Η ένσταση όλων  αφορά το γεγονός ότι αυτή η δήλωση αντί να καθαρίζει κάπως το τοπίο δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερη σεναριολογία εν μέσω  της διοργάνωσης και σίγουρα  αφήνει πολλά ερωτήματα.

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top