Επέστρεψε στην Αθήνα η «χρυσή» Κατερίνα Στεφανίδη-Τα φιλιά με τον σύζυγό της (φωτορεπορτάζ)

«Έχω αποδείξει ότι τα καταφέρνω καλά κάτω από πίεση»

Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Παρασκευής πάτησε το πόδι της στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» η Κατερίνα Στεφανίδη.

Το «χρυσό» κορίτσι του άλμα επί κοντώ, το οποίο κατάφερε να μας κάνει για ακόμα μια φορά περήφανους με τις επιδόσεις της, με το που έφτασε στα πάτρια εδάφη έτυχε θερμής υποδοχής.

Συνοδευόμενη από τον σύζυγό  και προπονητή της, Μίτσελ Κρίερ και φορώντας το χρυσό της μετάλλιο, η Κατερίνα Στεφανίδη δεν έκρυψε την χαρά της, ενώ οι δυο τους μοιράστηκαν και ένα τρυφερό φιλί.

Όταν την ρώτησαν για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, η Παγκόσμια πρωταθλήτρια απάντησε «το περιμέναμε», προσθέτοντας πως «είχα λίγο παραπάνω πίεση λόγω του Ολυμπιακού μεταλλίου αλλά έχω αποδείξει ότι τα καταφέρνω καλά κάτω από πίεση».

Αναφερόμενη στο μετάλλιο, τόνισε ότι παρά το γεγονός ότι έπιασε την κορυφή, θα συνεχίσει να προσπαθεί, καθώς το βασικό είναι να υπάρχει κίνητρο για επιτυχίες σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

«Το παρών» στην υποδοχή της Κατερίνας Στεφανίδη έδωσε και ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος είπε στην παγκόσμια πρωταθλήτρια:

«Κατερίνα σε ευχαριστούμε πάρα πολύ».

Η επιστροφή της Κατερίνας Στεφανίδη στα πάτρια εδάφη δεν σημαίνει πάντως και ξεκούραση, καθώς έχει μπροστά της κι άλλες αγωνιστικές υποχρεώσεις, αφού είναι ακόμη σε εξέλιξη οι αγώνες της σειράς Diamond League, όπου και εκεί διεκδικεί μετάλλια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top