Η απονομή του χρυσού μεταλλίου στην Κατερίνα Στεφανίδη- Ο εθνικός ύμνος παιάνισε στο Ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνου

Είναι το πρώτο μετάλλιο για την χώρα μας μετά από 14 χρόνια

Η Κατερίνα Στεφανίδη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο επι κοντώ (και) στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου και έγραψε ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη Ελληνίδα που καταφέρνει να πάρει το χρυσό και στις τρεις μεγάλες διοργανώσεις.

Ο εθνικός ύμνος παιάνισε στο Ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνου κάνοντας περήφανους όλους τους Έλληνες.

Με πολύ ταλέντο, σκληρή δουλειά και καθόλου τύχη η άριστη Κατερίνα Στεφανίδη ανέβηκε για τρίτη συνεχόμενη φορά σε μεγάλη διοργάνωση στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Η ελληνική σημαία ανέμισε ξανά στην κορυφή του κόσμου και ο εθνικός ύμνος παιάνισε στο ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνου.

Η σούπερ Κατερίνα είναι η νέα τσαρίνα των αιθέρων και μετά το χρυσό στους ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο και στο ευρωπαϊκό του Βελιγραδίου, φόρεσε το χρυσό της στέμμα και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου ολοκληρώνοντας την πολύτιμη συλλογή της. Είναι η μοναδική Ελληνίδα αθλήτρια που τα έχει καταφέρει.

Λονδίνο, Ρίο και Βελιγράδι, σε όποια πόλη κι αν αγωνιστεί, όποιον αντίπαλο και να έχει απέναντι της αποδεικνύεται ανίκητη.

Η χρυσή Κατερίνα έδειξε για ακόμα μια φορά τα νύχια στις αντίπαλές της. Κλείδωσε την πρώτη θέση με άλμα στα 4,82, αναγκάζοντας την Αμερικανίδα αντίλαλό της να κάνει δύο αποτυχημένες προσπάθειες στα 4,89 και στη συνέχεια ανέβασε κι άλλο τον πήχη πετυχαίνοντας πανελλήνιο ρεκόρ με άλμα στα μέτρα και 91 εκατοστά.

Η σούπερ Κατερίνα εκτός από τους Έλληνες τρέλανε τους Ισπανούς, τους Βρετανούς...και όλο τον κόσμο!

Οι Έλληνες στην εξέδρα πανηγύρισαν ξέφρενα τη μεγάλη επιτυχία ενώ η Κατερίνα χάθηκε στην αγκαλιά του προπονητή και συζύγου της Μίτσελ Κρίερ.

Την Ελληνίδα πρωταθλήτρια αποθέωσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι συναθλητές της. Για παγκόσμια πρωταθλήτρια φτιαγμένη από χρυσάφι έκανε λόγω η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο Αννα Κορακάκη. Ο άρχοντας των κρίκων Λευτέρης Πετρούνιας έκανε λόγο για την Κατερίνα που γράφει ιστορία, ενώ τα συγχαρητήρια του έδωσε και ο αργυρός ολυμπιονίκης του Ρίο Σπύρος Γιαννιώτης παροτρύνοντας την να συνεχίσει έτσι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top