Προκρίθηκε στα πλέι οφ του Champions League ο Ολυμπιακός, 2-2 με την Παρτιζάν

Από την αρχή οι ερυθρόλευκοι μπήκαν στο παιχνίδι δυνατά- Πρώτη ανάρτηση: 02-08-2017 23:50

Στα πλέι οφ του Champions League προκρίθηκε ο Ολυμπιακός, παρά το γεγονός ότι έκανε τα εύκολα δύσκολα. Οι «ερυθρόλευκοι» ήρθαν ισόπαλοι 2-2 με την Παρτιζάν και σε συνδυασμό το 1-3 του πρώτου αγώνα πήραν την πρόκριση.  Καρσελά (22') και Φορτούνης (51') τα γκολ του Ολυμπιακού, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν δύο φορές με τους Σουμάχ (33') και Τζούρτζεβιτς (84').

Ο Ολυμπιακός μπήκε από την αρχή δυνατά και δεν ήθελε σε κανένα σημείο να αφήσει περιθώρια στην Παρτιζάν να κάνει παιχνίδι και να πιστέψει στο ενδεχόμενο ανατροπής. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν σοβαροί και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 22' μετά από ένα τραγικό λάθος του Κλιάιτς. Ο Καρσελά εκτέλεσε το φάουλ, αλλά η μπάλα έφυγε από τα χέρια του τερματοφύλακα της Παρτιζάν και ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0. Στο 33' ήταν η σειρά του Καπίνο να κάνει λάθος και να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι. Ο Γιάνκοβιτς έκανε το μακρινό σουτ, ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια κι ο Σουμάχ έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Το 1-1 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. 

Στο 51' ο Κούτρης έβγαλε τη σέντρα και ο Φορτούνης με κεφαλιά έκανε το 2-1 κλειδώνοντας ουσιαστικά την πρόκριση. Οι παίκτες του Χάσι μετά το 2-1 χαλάρωσαν και παραλίγο να τους στοιχίσει ακριβά. Στο 84' ο Γιάνκοβιτς έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Τζούρτζεβιτς έκανε απευθείας το σουτ  και ισοφάρισε σε 2-2. Δύο λεπτά αργότερα, μετά από τραγικό λάθος του Οτζίτζα ο Γιάνκοβιτς βρέθηκε μόνος του τετ α τετ, αλλά το σουτ του πήγε πολύ ψηλά. Μια πολύ μεγάλη ευκαιρία, που αν είχε σκοράρει η Παρτιζάν θα έβαζε σε περιπέτειες τον Ολυμπιακό.

Στα τελευταία λεπτά οι Πειραιώτες δεν απειλήθηκαν και πανηγύρισαν την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League, όπου θα μάθουν την Παρασκευή τον αντίπαλό τους.

 

Γκολ: 21' Καρσελά (Ολυμπιακός), 33' Μπίλερ (Πάρτιζαν), 51' Φορτούνης (Ολυμπιακός), 84' Τζούρτζεβιτς (Παρτιζάν)

Κίτρινες: Γέφτοβιτς (Παρτιζάν), Γιάνκοβιτς (Παρτιζάν), Οφόε (Ολυμπιακός)

Ολυμπιακός (Χάσι): Καπίνο, Φιγκέιρας, Βούκοβιτς (72' Ζντιέλαρ), Ρέτσος, Κούτρης, Ρομαό, Οτζίτζα, Φορτούνης (70' Σεμπά), Μάριν (87' Σιώπης), Καρσελά, Μπεν

Παρτιζάν (Τζούκιτς): Κλιάιρς, Τσίρκοβιτς, Όστοϊτς, Μίλετιτς, Βουλίτσεβιτς, Γέφτοβιτς (79' Κόσοβιτς), Εβερτον, Γιάνκοβιτς, Σουμά (64' Πάντιτς), Ταβάμπα (85' Ίλιτς), Τζούρτζεβιτς.
 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top