Aποκλεισμός Φιλιππίδη «Φέρνουμε μετάλλια και μας τα πετάνε στη μούρη σαν σκουπιδόχαρτα»

Ο επικοντιστής στίβου τέθηκε εκτός παγκοσμίου πρωταθλήματος

Μια... λακκούβα στο τερέν του κλειστού γηπέδου του ΟΑΚΑ, στάθηκε εμπόδιο στα όνειρα του Κώστα Φιλιππίδη.

Ήταν 19 Ιουνίου, όταν ο Oλυμπιονίκης υπέστη ρήξη έσω μηνίσκου στο αριστερό γόνατο, με αποτέλεσμα να... χάσει οριστικά το εισιτήριο για τους διεθνείς αγώνες.  Αγώνες... για τους οποίους είχε προπονηθεί σκληρά, εδώ και μήνες!

«Κάναμε τις προετοιμασίες μας... θεραπεία.. αλλά παρουσιάστηκε μετεγχειρητικό πρόβλημα.. Ό,τι μας είπε ο γιατρός κάναμε. Φέρνουμε μετάλλια και μας τα πετάνε στη μούρη σαν σκουπιδόχαρτα » είπε στο Star ο προπονητής του Κώστα Φιλιππίδη, Δημήτρης Κυτέας.

Ο Κώστας Φιλιππίδης ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, μέσω του δικηγόρου του, κατέθεσε αγωγή κατά του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών «Σπύρος Λούης», καθώς σύμφωνα με τον ίδιο, αν και κατ' επανάληψη  είχε ζητήσει από την διεύθυνση του ΟΑΚΑ να επισκευάσει το επίμαχο σημείο, δεν έγινε καμία ενέργεια προς αποκατάσταση της λακούβας.

«Ζητάει μια αποζημίωση 538.000 ευρώ  κυρίως για την ηθική βλάβη  γιατί παρά την προετοιμασία του και τις προσδοκίες του να πετύχει πρώτες θέσεις στους διαγωνισμούς...δεν θα τα καταφέρει εξαιτίας του τραυματισμού του» είπε στο Star ο δικηγόρος του, Βασίλης Χειρδάρης.

Για τον τραυματισμό του Κώστα Φιλιππίδη, είχε βγάλει ανακοίνωση κι ο ΣΕΓΑΣ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕΓΑΣ

 Η επισκευή του ελαστικού τάπητα στο κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ ήταν μέρος του συνολικού έργου της αποκατάστασής του, το οποίο, όμως, υλοποιήθηκε μόνο σε ό,τι αφορά τη στεγανοποίηση της οροφής. (...) Ελπίζουμε ότι η διοίκηση του ΟΑΚΑ θα προχωρήσει στην εκτέλεση του συνόλου των έργων που εκκρεμούν".

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top