Η Παρί Σεν Ζερμέν κατέκτησε το σούπερ καπ της Γαλλίας

Η Μπαρτσελόνα νίκησε στο φιλικό el classic τη Ρεάλ Μαδρίτης

Τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, το Σούπερ Καπ Γαλλίας κατέκτησε η Παρί Σεν  Ζερμέν καθώς επικράτησε 2-1 της Μονακό.

Οι Μονεγάσκοι στο 30ο λεπτό άνοιξαν τον σκορ με τον Σιντιμπέ να σπάει το οφσάιντ και με πλασέ να πετυχαίνει το 1-0. Η Παρι ισοφάρισε με την έναρξη του δευτέρου μέρους. Ο Ντάνι Άλβες στο 51 με απευθείας εκτέλεση φάουλ σκόραρε πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των κυπελλούχων Γαλλίας. Στο 62ο λεπτό ο Ντάνι Άλβες έγινε δημιουργός και μετά από έναν όμορφο συνδυασμό έβγαλε σέντρα στον Ραμπιό που με κεφαλιά νίκησε τον Σούμπασιτς για να φτάσει η Παρί στην ανατροπή με 2-1 και να κατακτήσει το σούπερ καπ.

Δύο εβδομάδες πριν από τον τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης αναμετρήθηκαν σε φιλικό αγώνα για το «International Champions Cup».

Νικήτρια αναδείχθηκε με 3-2 η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε Μόλις στο 3ο λεπτό ο Μέσι άνοιξε το σκορ για τη Μπαρτσελόνα. Τέσσερα λεπτά αργότερα Ράκιτιτς διπλασίασε τα τέρματα των Καταλανών.

Οι  πρωταθλητές Ευρώπης μείωσαν στο 14’ με εξαιρετικό γκολ του Κόβασιτς και ισοφάρισαν στο 36 με σκόρερ τον Ασένσιο. Το γκολ που έδωσε τη νίκη στη Μπαρτσελόνα πέτυχε στο 50 ο Πικέ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top