Στον Πόρο κάνει τις διακοπές του ο Γιάννης Μπουρούσης

Ποιον πασίγνωστο παρουσιαστή και δημοσιογράφο συνάντησε εκεί;

Στον Πόρο κάνει τις διακοπές του ο Γιάννης Μπουρούσης

Στον Πόρο κάνει διακοπές ο Γιάννης Μπουρούσης. Ο σπουδαίος μπασκετμπολίστας απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς με την οικογένειά του, πριν ξεκινήσει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις με την Εθνική μας ομάδα.

Ο αγαπημένος αθλητής συναντήθηκε στο ξενοδοχείο, όπου πραγματοποιεί τις καλοκαιρινές του διακοπές με τον Δημήτρη Μάρκο, ο οποίος ανέβασε μάλιστα μια φωτογραφία με τον Διεθνή μπασκετμπολίστα, με τον γνωστό δημοσιογράφο να φαίνεται "μισός" μπροστά του.

Χαλαρός,ανανεωμένος και χαμογελαστός ο Γιάννης Μπουρούσης, δεν σταματά να βγάζει selfies με θαυμαστές και φίλους. Φωτογραφήθηκε μάλιστα και με τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου στο οποίο διαμένει, τον κύριο Σπύρο Λάζαρη, ο οποίος "ανέβασε" αυτή την όμορφη στιγμή στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Όταν δεν ασχολείται με τις.... κάμερες, ο Μπουρούσης «σκίζει» τα κύματα του Αργοσαρωνικού, κάνει βουτιές και απολαμβάνει το υπέροχο μενού του Sirene Blue Resort.

Ο Γιάννης Μπουρούσης, γεννημένος στις 17 Νοεμβρίου 1983 στην Καρδίτσα, είναι Έλληνας επαγγελματίας διεθνής καλαθοσφαιριστής, που αγωνίζεται στη θέση του σέντερ. Έχει ύψος 2,15.

Δείτε και άλλες φωτογραφίες από τις διακοπές του Γιάννη Μπουρούση

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top