ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ star.gr: Φιέστα στο ΟΑΚΑ, φιέστα και στα μπουζούκια! ΞΕΣΑΛΩΣΑΝ οι «Πράσινοι» με την κούπα

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο star.gr

Η αυλαία της χρονιάς έπεσε το βράδυ της Δευτέρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τους «πράσινους».

Η ομάδα του ΠΑΟ αποθεώθηκε μέσα το ΟΑΚΑ, που είχε φορέσει τα γιορτινά του για να πανηγυρίσει τον 36ο τίτλο στην ιστορία του τριφυλλιού με τους 18.000 φίλους της ομάδας να έχουν δημιουργήσει μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα από την πρώτη στιγμή, μέχρι και την ώρα που το κύπελλο βρέθηκε στα χέρια του Καλάθη – ειδικά τότε.

Και μπορεί η φιέστα να ολοκληρώθηκε με τον κόσμο να μπαίνει στο παρκέ για να μοιραστεί με τους παίκτες τη χαρά του και να φωτογραφηθεί με τα μπασκετικά του ινδάλματα, αλλά Νικ Καλάθης Κέι Σι Ρίβερς, Γιάννης Μπουρούσης και… τα άλλα παιδιά κατηφόρησαν ξανά με προορισμό αυτή τη φορά νυχτερινό κέντρο της παραλιακής.

Όπως φαίνεται στα βίντεο που εξασφάλισε αποκλειστικά το star.gr, οι «πράσινοι» «ξεσάλωσαν» στο Frangelico με τους πανηγυρισμούς να είναι σε πρώτο πλάνο. Ντουέτο Μπουρούση – Χολίδη, μικρόφωνο στα χέρια των Παππά, Φώτση και Μπουρούση, μέχρι και… λουλουδοπόλεμος από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο… κεφάλι του Τζέιμς Γκιστ!

Το γλέντι δεν σταμάτησε ακόμα κι όταν έκλεισε το κέντρο, αφού, όπως φαίνεται στο βίντεο, ακόμα και με φώτα ανοιχτά και πίστα άδεια από τον Χρήστο Χολίδη και τους μουσικούς, τα συνθήματα δεν έλεγαν να «κοπάσουν» από τους παίκτες της πράσινη ΠΑΕ!

 

Ρεπορτάζ: Κασσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top