"Λύγισε" ο Μπουφόν μετά την ήττα από τη Ρεάλ- Τα δάκρυα της συντρόφου του από την κερκίδα και οι δηλώσεις

"Η Ρεάλ έπαιξε καλύτερα κι άξιζε τον τίτλο"

Ο μόνος τίτλος που λείπει από τη «συλλογή» του Τζίτζι Μπουφόν, του τερματοφύλακα της Γιουβέντους, είναι αυτός του Champions League. Καθώς ο Μπουφόν βρίσκεται στη «δύση» της καριέρας του, οι οπαδοί της «Γιούβε» αλλά και ο ίδιος απογοητεύτηκαν διπλά για την ήττα της ιταλικής ομάδας από τη «Βασίλισσα» της Ισπανίας.

Μετά τον αγώνα, ο θρυλικός τερματοφύλακας δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευσή του, υπογραμμίζοντας, όμως, ως γνήσιος αθλητής, ότι η αντίπαλη ομάδα άξιζε τον τίτλο γιατί έπαιξε καλύτερα.

«Είναι μία μεγάλη απογοήτευση, επειδή πιστεύαμε πως έχουμε κάνει ό,τι ήταν απαραίτητο για να παίξουμε αυτό τον τελικό και να τον κερδίσουμε. Πραγματοποιήσαμε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, κατά το οποίο δημιουργήσαμε μεγάλα προβλήματα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Επομένως, σου προκαλεί σοκ ο τρόπος με τον οποίο χάσαμε. Ήταν απογοητευτικό. Προφανώς, για να κατακτήσεις ένα τρόπαιο πρέπει να προσπεράσεις όλες τις αντιξοότητες» σχολίασε και πρόσθεσε:

«Πίστευα πως είχαμε μία πολύ σωστή προσέγγιση στο πρώτο ημίχρονο, καθώς δεν δώσαμε δικαιώματα στη Ρεάλ. Ίσως τρέξαμε υπερβολικά πολύ και δεν καταφέραμε τελικά να το μετουσιώσουμε ως πλεονέκτημα μέσα στο γήπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο η ποιότητα, η δύναμη και το πώς γνωρίζουν να νικούν σε τέτοια παιχνίδια επέτρεψαν στην Ρεάλ να επικρατήσει. Νίκησαν δίκαια. Φυσικά, υπάρχουν κάποια πράγματα για τα οποία μετανιώνουμε, καθώς το αποτέλεσμα δεν υπήρξε τελικά θετικό για την ομάδα μας».

Ο κινηματογραφικός φακός τον απαθανάτισε σε συγκινητικές στιγμές, μετά το τέλος του αγώνα. Την ίδια στιγμή, η σύντροφός του, Ιλάρια Ντ’ Αμίκο, που βρισκόταν στις εξέδρες, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα και τους λιγμούς της.


Από τις μεγαλύτερες στιγμές του Μπουφόν η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Ιταλία το 2006

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top