Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Φενέρμπαχτσε,δάκρυα και υπερηφάνεια για τον Ολυμπιακό!Ποιος παίκτης έκοψε τα μαλλιά του μετά τον αγώνα; ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβτς κέρδισε με 80-64 τους Ερυθρόλευκους - Πρώτη ανάρτηση: 22/05/2017, 00:12

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε, πάλεψε σαν λιοντάρι, αλλά δεν τα κατάφερε… Η Φενέρμπαχτσε έπαιξε πολύ καλά στον τελικό της Euroleague και στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης, νικώντας με 80-64 τους Ερυθρόλευκους, το βράδυ της Κυριακής. 

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έπαιξαν δυνατά για να γίνουν και πάλι πρωταθλητές Ευρώπης, ωστόσο το όνειρο δεν βγήκε αληθινό. Έτσι, η Φενέρ του Ζέλικο Ομπράντοβτς στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης για πρώτη φορά στην ιστορία της και με τη λήξη της αναμέτρησης έγινε... πανικός στο «Sinan Erdem Dome». Όσο η Φενέρ πανηγύριζε χωρίς τον Ερντογάν, κάποιοι από τους παίκτες του Ολυμπιακού δεν μπόρεσαν να... κρατήσουν τα δάκρυα τους.

Συγκλονιστική η παρουσία 2.500 οπαδών του Ολυμπιακού, οι οποίοι είχαν όμως να αντιμετωπίσουν 17.000 Τούρκους, οι οποίοι εμψύχωσαν την Φενέρ! 

Η Φενέρ ήταν πολύ καλύτερη σε τρίποντα, ριμπάουντ  και κυρίως έπαιξε καταπληκτική άμυνα. Αυτά όλα άγχωσαν τους παίκτες του Ολυμπιακού, που προσπάθησαν να ανατρέψουν τα δεδομένα, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Την ώρα της απονομής, ο Βασίλης Σπανούλης χαιρέτησε έναν-έναν τους συμπαίκτες και τους προπονητές του στον Ολυμπιακό, τους ζήτησε να κρατήσουν ψηλά το κεφάλι, τονίζοντας τους «πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Οι διοικητικοί ηγέτες του Ολυμπιακού, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος πήγαν να συγχαρούν τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά το τέλος του τελικού και ο φακός τους έπιασε να έχουν χειραψία μαζί του. Μάλιστα, συζήτησαν με τον Σέρβο τεχνικό σε μια πολύ όμορφη στιγμή. 

Κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών της Φενέρ, ο Ιταλός παίκτης της ομάδας, Λουίτζι Ντατόμε, ο οποίος  είχε αναφέρει πριν από λίγες ημέρες πως αν κατακτήσει το τρόπαιο της Euroleague, θα κόψει την κοτσίδα του, έκανε πράξη την υπόσχεση του! Πήρε θέση στο παρκέ και ο Πέρο Άντιτς του έκοψε το μαλλί!

Τα δεκάλεπτα: 26-18, 37-32, 60-48, 80-64

Με πληροφορίες από Gazzetta.gr - ΦΩΤΟ EUROKINISSI 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top