Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε: ΟΥΤΕ ΠΟΥΛΙ δεν πετάει πάνω από το γήπεδο-Κάμερες και εξολοθρευτές βομβών στη γιορτή του μπάσκετ

Τσαμπουκαλεμένοι οι Τούρκοι οπαδοί και έτοιμοι για παρατράγουδα παρά την έκκληση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς

Σκηνικό πολέμου έχουν στήσει οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη, λίγη ώρα πριν την έναρξη του τελικού του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπάσκετ, αφού συνεχίζουν τις προκλήσεις εναντίον των φιλάθλων του Ολυμπιακού! Αυτό φαίνεται από την μέχρι τώρα στάση τους. 

Το βράδυ του Σαββάτου νέα επεισόδια σημειώθηκαν στο ξενοδοχείο όπου διαμένουν φίλαθλοι των "ερυθρολεύκων". Συγκεκριμένα περίπου 100 οπαδοί της Φενέρμπαχτσε μαζεύτηκαν κάτω από το ξενοδοχείο, φωνάζοντας συνθήματα, λέγοντας ρυθμικά "Ιστανμπούλ" και πετώντας αντικείμενα. 

Παρά την άμεση επέμβαση μεσολάβηση ανδρών της αστυνομίας με χρήση δακρυγόνων ο ξυλοδαρμός ανάμεσα στους Τούρκους οπαδούς και αυτούς του Ολυμπιακού διήρκεσε αρκετή ώρα. Τα μαγαζιά μάλιστα στον περιβάλλοντα χώρο κλείδωσαν τις πόρτες τους για την ασφάλεια των πελατών τους. 

Τι κι αν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς λίγες ώρες πριν τα επεισόδια ζήτησε από τους οπαδούς της Φενέρ να είναι ήρεμοι και να σεβαστούν αυτούς του Ολυμπιακού... Από το ένα αυτί μπήκε, από το άλλο βγήκε!

Μία μέρα νωρίτερα είχαν δημοσιεύσει και φωτογραφίες με τα «λάφυρά» τους από τους φίλους του Ολυμπιακού, κασκόλ και μπλούζες τις οποίες και... πατούσαν!

ΔΕΝ ΠΕΤΑΕΙ ΠΟΥΛΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Στο ανώτατο επίπεδο είναι ο έλεγχος ασφαλείας για το Final Four σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία αναφέρουν ότι για την ασφάλεια των φιλάθλων έχουν αναλάβει καθήκοντα 1100 άντρες των ειδικών δυνάμεων και 1800 αστυνομικοί.

Στο στάδιο Σινάν Ερντέμ όπου θα γίνει ο τελικός χρησιμοποιείται σύστημα αναγνώρισης προσώπων, ενώ σε περίπτωση που υπάρξουν επεισόδια γύρω από το στάδιο θα υπάρξει άμεση παρέμβαση. Όλοι οι υπεύθυνοι ασφαλείας έχουν στο πέτο τους κάμερα και οι εικόνες μεταδίδονται αμέσως σε ειδικό όχημα ελέγχου.

Γύρω από το στάδιο ανέλαβαν επίσης αστυνομικοί των ειδικών δυνάμεων και ειδική για εξολόθρευση βομβών. 

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top