Οι δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη και του Γιώργου Πρίντεζη μετά το θρίαμβο του Ολυμπιακού!

Ολοταχώς για το τέταρτο αστέρι

Μια αγκαλιά οι παίκτες του Ολυμπαικού πανηγυρίζουν τον θρίαμβο τους επί της ΤΣΣΚΑ στον ημιτελικό της Ευρωλίγκας. Ο αρχηγός Βασίλης Σπανούλης δίνει το σύνθημα για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής.

Οι εξέδρες του Σινάν Ερνετμ έχουν πάρει ερυθρόλευκο χρώμα. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αγκαλιά με το γιό του που κλαίει πανηγυρίζει τη νίκη που δίνει το δικαίωμα στον Ολυμπιακό να διεκδικήσει το βράδυ της Κυριακής το τέταρτο ευρωπαϊκό τρόπαιο.

«Η νίκη δείχνει τη  διάρκεια της ομάδας να έχεις παίξει 4 τελικούς σε έξι χρόνια δεν είναι εύκολο. Τους 2 τους έχουμε κατακτήσει τώρα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι για το ματς της Κυριακής» είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Σπανούλης.

Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τους παίκτες του Ολυμπιακού να πανηγυρίζουν τη μεγάλη πρόκριση. Από τις εξέδρες του γηπεδου μεχρι το Πασαλιμάνι όλα ήταν ερυθρόλευκα.

«Μπήκαμε συγκεντρωμένοι βλέποντας μπροστά μας έναν καινούργιο  στόχο που είχαμε και παίξαμε 40 λεπτά αυτό είναι το σημαντικό στο final 4» ανέφερε ο Γιώργος Πρίντεζης.

Απόλυτα ικανοποιημένοι οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος ετοιμάζονται για τον αυριανό, μεγάλο τελικό κόντρα στην Φενερμπχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς που χθες νίκησε στον άλλο ημιτελικό τη Ρεάλ Μαδρίτης με 84-75.

Στο περιθώριο των χθεσινών επεισοδιών με τον τραυματισμο του Ελληνα οπαδού, όπως έγινε γνωστό οι τέσσςερις συλληφθέντες από την τουρκική αστυνομία αφέθησαν ελέυθεροι. 

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στο Δελτίο του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top