ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός πανηγύρισαν την νίκη τους! Διασκέδασαν έως τις πρώτες πρωινές ώρες

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 44ο πρωτάθλημα ενώ ο ΠΑΟΚ είναι κυπελλούχος Ελλάδας

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός πανηγύρισαν την νίκη τους! Διασκέδασαν έως τις πρώτες πρωινές ώρες

Tην κατάκτηση του 44ου πρωταθλήματος Ελλάδος γιόρτασε ο Ολυμπιακός στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης.

Λιλιπούτειοι φίλαθλοι των ερυθρολεύκων και νεαροί αθλητές του Ολυμπιακού πάταγαν το γρασίδι κρατώντας στα χέρια τους ελληνικές και ερυθρόλευκες σημαίες.Τα φλας στην εξέδρα άναψαν, ενώ πιο πριν τα μάτριξ   έπαιξαν όλα τα φετινά γκολ της ομάδας στην πορεία της προς τον 7ο σερί τίτλο και 44ο συνολικά.

Η Ζοζεφίν ερμήνευσε τις επιτυχίες της ξεσηκώνοντας τους πάντες. Μετά τη σκυτάλη πήραν οι Μέλισσες που έπαιξαν τον ύμνο της ομάδας με δική τους εκτέλεση ενώ ο Χρήστος Μάστορας ήταν ντυμένος στα κόκκινα.

Το συγκρότημα ερμήνευσε παλιές και νέες του επιτυχίες και ο κόσμος στις κερκίδες πήρε φωτιά.Όταν η μουσική τελείωσε προβλήθηκε ένα βίντεο με τα 43 πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει ο Ολυμπιακός και την απονομή του 44ου. Την βράβευση της πρωταθλήτριας ομάδας έκανε ο πρόεδρος Γιώργος Δαρίβας.

Αργότερα εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης, και ο αντιπρόεδρος Σάββας Θεοδωρίδης οι οποίοι αποθεώθηκαν από το κοινό.Αργότερα ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού σήκωσε την κούπα, ενώ από την φιέστα έλειπε ο Καμπιάσο ο οποίος επέστρεψε στη χώρα του.

Και ο ΠΑΟΚ όμως που είναι πια κυπελλούχος Ελλάδας γιόρτασε τη νίκη του, σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί στο οποίο εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Το Stage Live ήταν ντυμένο  στα ασπρόμαυρα και έτσι παίκτες, διοικήσεις, βετεράνοι και  υπάλληλοι διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο Ιβάν Σαββίδης μοίραζε συγχαρητήρια δίνοντας το έναυσμα στις νέες γενιές για τις επόμενες καλύτερες μέρες που έρχονται.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top