Προς (νέο) φιάσκο οδηγείται ο τελικός Κυπέλλου: Η Πολιτεία τον ανέβαλε και η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως θα γίνει

Μάλιστα τόνισε πως όχι μόνο θα διεξαχθεί αλλά «θα γράψει και ιστορία»

Προς (νέο) φιάσκο οδηγείται ο τελικός Κυπέλλου

Το απόλυτο αλαλούμ επικρατεί (ξανά) με τον τελικό Κυπέλλου, ο οποίος όπως όλα δείχνουν φαίνεται να οδηγείται σε νέο φιάσκο.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, δυο μόλις μέρες πριν από τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας και την αναμέτρηση ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, το Υφυπουργείο Αθλητισμού ανέβαλε τον αγώνα, ενώ τα εισιτήρια του αγώνα έχουν μοιραστεί στον κόσμο.

Παρά τις διαβεβαιώσεις των υπεύθυνων φορέων ότι το Στάδιο είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τον αγώνα, η ΓΓΑ, μετά από σύσκεψη, αποφάσισε ότι εξαιτίας σειράς θεμάτων που δεν έχουν διευθετηθεί και σχετίζονται με την ασφάλεια των φιλάθλων, ο αγώνας θα αναβληθεί και ότι δεν θα διεξαχθεί στην προκαθορισμένη ημερομηνία του, αλλά σε νέα που θα γίνει γνωστή τις επόμενες ημέρες.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού ήταν εκείνος που δεν θέλησε να λάβει το ρίσκο της διεξαγωγής του ματς.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ ΕΦΕΡΕ… ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ

Μόλις μερικές ώρες μετά την αναβολή που ανακοίνωσε η Πολιτεία, η ΕΠΟ τα ξημερώματα της Παρασκευής με ανακοίνωση της είπε πως όχι μόνο θα γίνει ο τελικός, αλλά θα «γράψει και ιστορία»!

Αναλυτικά ανέφερε:

«Αναφορικά με το θέμα αρίθμησης των καθισμάτων του Πανθεσσαλικού Σταδίου, ζήτημα που ΔΕΝ απαίτησαν οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές, σε αλλεπάλληλες συσκέψεις στον Βόλο, προκειμένου να δώσουν άδεια διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας 2017, την οποία και η αρμόδια επιτροπή ελέγχου καταλληλότητας του γηπέδου έδωσε χθες (Πέμπτη 4/5/2017 και ώρα 19:30), ήδη έχουν προετοιμαστεί συνεργεία υπό τον συντονισμό της ΕΠΟ και την συνδρομή των εμπλεκομένων μερών και όλα τα καθίσματα θα είναι αριθμημένα μέσα στη σημερινή ημέρα. Είμαστε βέβαιοι ότι ο τελικός θα γράψει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top