’’Σκάνδαλο’’! Ο Ρονάλντο έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική κακοποίηση

Όσα αποκάλυψε το γερμανικό περιοδικό "Der Spiegel"

 ’’Σκάνδαλο’’! Ο Ρονάλντο έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική κακοποίηση

Σε μια αποκάλυψη «βόμβα» προχώρησε το γερμανικό περιοδικό "Der Spiegel", επικαλούμενο το "Football Leaks". Το ρεπορτάζ υποστηρίζει πως το 2009 μία άγνωστη γυναίκα, ηλικίας 25 ετών, απ' τις ΗΠΑ κατήγγειλε στην Αστυνομία πως κακοποιήθηκε σεξουαλικά απ' τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο Λας Βέγκας.

Το "Der Spiegel" σημειώνει πως γνωρίζει την ταυτότητα του θύματος, αλλά δεν θέλει να την αποκαλύψει για λόγους ασφαλείας. Το δημοσίευμα υποστηρίζει πως λίγους μήνες μετά την καταγγελία και συγκεκριμένα στις 12 Ιανουαρίου του 2010, ο Πορτογάλος δικηγόρος, Κάρλος Οσόριο ντε Κάστρο μεσολάβησε προκειμένου να βρεθεί μία "χρυσή τομή" και να μην αποκαλυφθεί η συγκεκριμένη υπόθεση.

Πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατέβαλε συνολικά 375.000 δολάρια στη εν λόγω γυναίκα με αντάλλαγμα τη σιωπή της. Μάλιστα, όπως αναφέρει η ηλεκτρονική έκδοση του γερμανικού περιοδικού, μέσα στην ημέρα θα υπάρξουν κι άλλες λεπτομέρειες σε ό,τι αφορά στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Το "Der Spiegel" επικοινώνησε με τον Γερμανό δικηγόρο του Ρονάλντο, Γιοχάνες Κάιλερ, ο οποίος απέρριψε τους ισχυρισμούς και προειδοποίησε πως ο πελάτης του θα "δράσει ενάντια σε κάθε ψευδή ισχυρό που πλήττει τη φήμη του". Αξίζει να σημειωθεί πως το γερμανικό περιοδικό έχει στην κατοχή του την εξασέλιδη καταγγελία, όπου η γυναίκα περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια την υποτιθέμενη σεξουαλική κακοποίησή της, αλλά και τον τραυματισμό που υπέστη κατά τη διάρκειά της.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο CR7 κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση, αφού τον Οκτώβριο του 2005 κι ενώ ήταν παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δύο γυναίκες είχαν καταγγείλει πως κακοποιήθηκαν σεξουαλικά απ' τον Ρονάλντο και ένα ακόμη άτομο, σε σουίτα του ξενοδοχείου "Sanderson" του Λονδίνου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top