ΣΥΓΚΙΝΕΙ ο Μπάρτρα τρεις μέρες μετά τον τραυματισμό του

Το τρυφερό μήνυμα και η φωτογραφία που δημοσίευσε

ΣΥΓΚΙΝΕΙ ο Μπάρτρα τρεις  μέρες μετά τον τραυματισμό του

Τρεις μέρες  μετά τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε όταν τραυματίστηκε από  τις  εκρήξεις που σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης , κοντά στο πούλμαν της Ντόρτμουντ ο Μαρκ Μπάρτρα συγκίνησε τους followers του στο Instagram με μία ανάρτησή του.

Ο παίκτης της γερμανικής ομάδας, ο οποίος βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο λόγω του τραυματισμού που υπέστη στο χέρι, δημοσίευσε μία φωτογραφία με την σύζυγο και το παιδί του οι οποίοι πήγαν να τον επισκεφθούν.

«Σήμερα δέχθηκα μία επίσκεψη που με έκανε πολύ χαρούμενο. Αυτές είναι όλη μου η ζωή, ο λόγος που θα ξεπερνώ πάντα όλα τα εμπόδια όπως αυτή η εμπειρία που είχα, και δεν θα ήθελα να έχει ποτέ κανένας.

Ο πόνος, ο πανικός και η αβεβαιότητα του να μην ξέρεις τι συμβαίνει και πόσο διαρκεί… ήταν τα 15 πιο μεγάλα και σκληρά λεπτά στη ζωή μου.

Όσο περνάει το σοκ αυτές τις μέρες, τόσο αυξάνεται η επιθυμία να συνεχίσουμε τη ζωή με το ίδιο πάθος, την ίδια μαχητικότητα, την όρεξη για δουλειά, το γέλιο, το δάκρυ, τα συναισθήματα, την αγάπη, την πίστη, την παρέα, την απόλαυση της παρουσίας των αγαπημένων προσώπων γύρω σου... Όπως επίσης και το να βλέπεις τον κόσμο να γεμίζει το γήπεδο την επόμενη μέρα για να σε δει, επειδή αγαπάει το ποδόσφαιρο και θέλει να μας κάνει εμάς τους ποδοσφαιριστές να νιώσουμε νέες στιγμές» έγραψε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Το μοναδικό που ζητάω για όλο τον κόσμο, είναι η ειρήνη. Αυτές τις ημέρες, κοιτώντας το τραυματισμένο μου χέρι, αισθάνομαι υπερηφάνεια. Γιατί, η προσπάθειά τους να μας κάνουν κακό, περιορίστηκε μονάχα σε αυτό που έπαθα εγώ. Με γέμισε δύναμη το ενδιαφέρον και η αγάπη του κόσμου, των γιατρών, των φυσιοθεραπευτών, των δημοσιογράφων, των συμπαικτών μου, των ανθρώπων της Ντόρτμουντ».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top