Οπαδοί της Ντόρτμουντ φιλοξένησαν στα σπίτια τους οπαδούς της Μονακό

Όταν ο αθλητισμός ενώνει τους ανθρώπους

Με αίμα βάφτηκαν τα προημιτελικά του Champions League το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης, αφού όπως σας ενημερώσαμε σημειώθηκαν τρεις εκρήξεις κατά τη μετακίνηση του πούλμαν της Ντόρτμουντ προς το γήπεδο για την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Μονακό, με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής της γερμανικής ομάδας Μαρκ Μπάρτρα, να τραυματιστεί στο χέρι και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Λίγες ώρες μετά, η ομάδα σκέφτηκε εκείνους που ταξίδεψαν μέχρι εκεί για να παρακολουθήσουν τον αγώνα που τελικά θα γίνει την Μεγάλη Τετάρτη στις 19:45 και άνοιξε στο Twitter το hashtag #bedforawayfans, καλώντας τους Γάλλους φίλαθλους της αντίπαλης ομάδας δηλαδή της Μονακό να φιλοξενηθούν στα σπίτια τους.

 

Οι οπαδοί της Ντόρτμουντ δέχτηκαν με ανοιχτές αγκάλες τους αντιπάλους τους, έφαγαν μαζί, γιόρτασαν και δημοσίευσαν τις ευχάριστες στιγμές τους στο twitter δίνοντας και μία απάντηση σε όλους αυτούς που με τις βόμβες τους σκορπούν τον θάνατο και τον τρόμο.

Το βράδυ της Τρίτης και οι οπαδοί της Μονακό έδειξαν την συμπαράστασή τους στους παίκτες της Ντόρτμουντ τραγουδώντας στο γήπεδο το ""Signal Iduna Park" το όνομα του γερμανικού συλλόγου.

 

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή Live U

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top