Ξεκαθαρίζει το τοπίο για τα play off

Mεγαλώνει η αγωνία για το ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν από την Superleague

Παράταση στη στέψη του Ολυμπιακού ως πρωταθλητή Ελλάδας έδωσε ο Λεβαδειακός, υποχρεώνοντας τους «ερυθρόλευκους» σε ισοπαλία 1-1.

Η ομάδα της Βοιωτίας πήρε σημαντικό βαθμό, έφτασε τους 23 αλλά παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού. Οι ερυθρόλευκοι χρειάζονται έναν βαθμό στα δυο ματς που απομένουν για να κατακτήσουν και τυπικά τον φετινό τίτλο.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-0 τον Παναθηναϊκό και εδραιώθηκε στη δεύτερη θέση με 55 βαθμούς, ενώ τρίτος είναι ο Πανιώνιος που μετά το 1-1 με τον Πλατανιά στη Νέα Σμύρνη εξασφάλισε και μαθηματικά την έξοδο του στην Ευρώπη.

Εύκολη νίκη της ΑΕΚ με 5-0 επί της Κέρκυρας και πλέον η Ένωση θέλει άλλη μια νίκη για να σφραγίσει τη συμμετοχή της στα play off. Αντίθετα η Ξάνθη αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τον Αστέρα στη Τρίπολη και έχασε έδαφος για την πρώτη πεντάδα. Στη μάχη της παραμονής, ο Παναιτωλικός νίκησε 1-0 τη Βέροια, έφτασε τους 31 βαθμούς και πλέον ξεμπέρδεψε από κάθε κίνδυνο.

Αντίθετα η Βέροια έμεινε στη τελευταία θέση της βαθμολογίας και πολύ δύσκολα θα αποφύγει  τον υποβιβασμό.

Μεγάλη νίκη για τον Ηρακλή στα Γιάννινα καθώς επικράτησε 2-1 του ΠΑΣ. Ο γηραιός έφτασε τους 25 βαθμούς και ελπίζει βάσιμα στην σωτηρία του. Τους ίδιος βαθμούς έχει και η Λάρισα που αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Η ΑΕΛ στα ματς που απομένουν θέλει μια νίκη για να σφραγίσει τη παραμονή της στην Σούπερ Λίγκα.

Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται με τους πρώτους ημιτελικούς αγώνες του κυπέλλου Ελλάδος, καθώς την Μεγάλη Τετάρτη ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, ενώ τη Μεγάλη Πέμπτη ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top