Ήττα- Σοκ για την Τσέλσι από την Κρίσταλ Πάλας

Κατέκτησε το Λιγκ Καπ στην Γαλλία η Παρί με τέσσερα στην Μονακό

Η Τσέλσι μπορεί να προηγήθηκε στο 5ο λεπτό με τον Σεσκ Φάμπρεγκας στο Σταμφορντ Μπριτζ αλλά έπεσε θύμα μεγάλης έκπληξης από την μαχητική Κρίσταλ Πάλας στη συνέχεια του αγώνα.

Στο 9’  ο Ζαχά  ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους και δυο λεπτά αργότερα στο 11 ο Μπεντεκέ έδωσε το προβάδισμα για την Κρίσταλ Πάλας.

Το 1-2 δεν άλλαξε στα υπόλοιπα 80 λεπτά του αγώνα πάρα τις προσπάθειες των γηπεδούχων που έχουν και πάλι όμως επτά βαθμούς διαφορά  από την δεύτερη Τότεναμ.

Στην Ισπανία η Ατλέτικο Μαδρίτης  έπαιξε εκτός  έδρας με την Μάλαγα και πήρε τη νίκη σχετικά  εύκολα με τον Κόκε,   να ανοίγει το σκορ στο 26ο λεπτό και τον  Φελίπε Λουίς   στο 74 να  διαμορφώνει το τελικό 0-2 για τους ροχιμπλάνκος.

Στη Γαλλία στον τελικό του Λιγκ Καπ η Παρί Σεν Ζερμέν  διέλυσε την Μονακό  με 4-1 και πήρε το τρόπαιο.

Μόλις στο τέταρτο λεπτό προηγήθηκαν οι Παριζιάνοι με τον Ντράξλερ να σκοράρει από το ύψος του πέναλντι  και στο 27 οι Μονεγάσκοι  ισοφάρισαν με ωραίο μακρινό σουτ του Λεμάρ.

Η αντίσταση  τους όμως κράτησε μέχρι το 44 όταν η Παρί  πήρε και πάλι προβάδισμα στο σκορ με τον Ντι Μαρί  αυτή την φορά.

Στο δεύτερο μέρος ο Καβάνι   πήρε την σκυτάλη στους σκόρερ και με δυο δικά του γκολ το πρώτο στο 54 και το δεύτερο στο τελευταίο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 4-1 για την Παρί που της έδωσε με θριαμβευτικό τρόπο το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς στην Γαλλία. 

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στο Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top