O Παναθηναϊκός επικράτησε με 85-80 της ΤΣΣΚΑ στην παράταση

Αναρριχήθηκε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Ευρωλίγκας

O Παναθηναϊκός επικράτησε με  85-80 της ΤΣΣΚΑ στην παράταση

Ο Παναθηναϊκός Superfoods επικράτησε 85-80 της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην παράταση, στο κλειστό του ΟΑΚΑ και αναρριχήθηκε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Ευρωλίγκας, μία αγωνιστική πριν το φινάλε της regular season, καθώς εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Φενέρμπαχτσε από την Ρεάλ στη Μαδρίτη.

Ισορροπημένο ήταν το πρώτο δεκάλεπτο με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να τρέξουν στο γήπεδο και να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Ενδεικτικό του αγώνα ήταν ότι το σκορ άλλαξε χέρια επτά φορές με τον Παναθηναϊκό να ολοκληρώνει την περίοδο με προβάδισμα τριών πόντων (20-17).

Παναθηναϊκός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο δεκάλεπτο. Οι «πράσινοι» κατάφεραν αρχικά να ξεφύγουν με 6 πόντους (23-17), όμως οι Ρώσοι αντέδρασαν και αρχικά μείωσαν σε 23-22 με τον Τζάκσον να σημειώνει γκολ-φάουλ, ενώ λίγο αργότερα προηγήθηκαν 29-28 με τον Βοροντσέβιτς να σημειώνει τρίποντο. Μέχρι και το τέλος του πρώτου μέρους το ματς εμπεριείχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι, όμως οι «πράσινοι» απέκτησαν αέρα πέντε πόντων (45-40) μετά το τρίποντο του Ρίβερς και την προσπάθεια του Καλάθη.

Τα δεκάλεπτα: 20-17, 45-40, 58-50, 73-73, 85-80.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top