Η «ασημένια» Βάσω Μιλλούση στο Star: Η σχέση της με τον Λευτέρη Πετρούνια και ο ψυχολόγος που επισκέφθηκε

Κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στη δοκό ισορροπίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ενόργανης Γυμναστικής του Μπακού

Πριν τρεις μέρες έκανε υπερήφανη όλη τη Ελλάδα κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στη δοκό ισορροπίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ενόργανης Γυμναστικής του Μπακού.

Ο λόγος για την Βάσω Μιλλούση, η οποία άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη.

«Ένιωσα δυνατή. Ένιωσα ικανοποίηση, πώς μπορώ. Είμαι ζωντανό παράδειγμα πως δεν θα πρέπει ποτέ να τα βάζουμε κάτω. Μπορούμε ακόμα και όταν είμαστε χαμηλά να ανέβουμε ψηλά» είπε συγκινημένη η αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, ενώ αναφέρθηκε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016 στους οποίους είχε αποκλειστεί.

Τότε είχε απογοητευτεί και είχε δηλώσει πώς θα «κρεμάσει» τα παπούτσια της όμως μετά αποφάσισε να παλέψει.

«Όταν κάνεις μεγάλη προσπάθεια, νιώθεις έτοιμος, όμως τελικά δεν τα καταφέρνεις, απογοητεύεσαι. Έτσι και εγώ λοιπόν απογοητεύτηκα με τον εαυτό μου. Ήθελε μεγάλη διαχείριση όλο αυτό που μου συνέβη. Με βοήθησε η οικογένειά μου, όμως  επισκέφθηκα και ψυχολόγο» παραδέχτηκε η Βάσω.

Η ίδια είναι ζευγάρι με τον Λευτέρη Πετρούνια, που όπως σας ενημερώσαμε, πριν λίγες μέρες στο Μπακού κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο κύπελλο της ενόργανης.

Μπορεί να έχουν δεσμό τρία χρόνια κρατάνε όμως χαμηλούς τόνους.

Η Βάσω Μιλλούση, παραδέχτηκε και εκείνη πώς πήγαν στην διοργάνωση με δανεικά αφού το κράτος δεν τους στήριξε καθόλου.

«Γνωρίζουμε την κατάσταση του κράτους και τη βιώνουμε όλοι. Οι χορηγοί είναι μεγάλη βοήθεια γιατί το κράτος δεν μας βοηθάει. Χωρίς αυτούς ούτε εγώ ούτε ο Λευτέρης θα τα καταφέρναμε. Δεν θέλουμε πολυτέλειες. Θέλουμε τα βασικά για να μπορούμε να πηγαίνουμε στους αγώνες. Μέχρι και αυτός ο αγώνας που πήγαμε προχθές, ήταν αβέβαιο το αν θα πάμε. Δεν ξέραμε αν θα βρούμε τα χρήματα να πάμε. Τώρα έχουμε το Ευρωπαϊκό σε ένα μήνα και ούτε σε αυτό ξέρουμε αν θα μπορέσουμε να πάμε γιατί η ομοσπονδία μας δυσκολεύεται πολύ».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top