Επαγγελματική πρόκριση η Γιουβέντους-Νίκησε με 2-0 την Πόρτο

Ο Μάξι Περέιρα έσβησε κάθε ελπίδα για την ομάδα του

Η Πόρτο είχε εξαρχής δύσκολη αποστολή στο Τορίνο απέναντι στη Γιουβέντους, καθώς είχε ηττηθεί από την πρωταθλήτρια Ιταλίας στο «Ντραγκάο» με 2-0. Παρόλα ταύτα οι «Δράκοι» κρατούσαν στη «Juventus Arena» ως το 40ό λεπτό, οπότε ο Μάξι Περέιρα έσβησε κάθε ελπίδα για την ομάδα του. 

Στο σημείο και ύστερα από εκτέλεση κόρνερ ο Κασίγιας απέκρουσε την κεφαλιά του Άλεξ Σάντρο και στη συνέχεια ο Ουρουγουανός αμυντικός βρήκε την μπάλα με το χέρι στην προσπάθεια του Ιγκουαΐν να πλασάρει και αποβλήθηκε. Την «εσχάτη των ποινών» εκτέλεσε εύστοχα ο Ντιμπάλα στο 42΄ για το 1-0, ενώ οι Πορτογάλοι μέτρησαν δεύτερη αποβολή στα παιχνίδια με τους «μπιανκονέρι», καθώς στον πρώτο αγώνα είχε αποβληθεί ο Άλεξ Τέγες στο 27ο λεπτό!

Στο δεύτερο ημίχρονο η Πόρτο βγήκε μπροστά, μιας και δεν είχε να χάσει τίποτα, δημιούργησε μερικές ευκαιρίες αλλά δεν βρήκε το γκολ της «τιμής» στη σειρά με τους Ιταλούς, οι οποίοι έκαναν απλά διαχείριση του αγώνα, αφού το μυαλό τους βρισκόταν ήδη στη Νιόν και την κλήρωση της Παρασκευής.

Η ταυτότητα του αγώνα:

ΚΟΚΚΙΝΗ: 40΄ Μαξ Περέιρα

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κουαδράδο - Λαγιούν, Αντρέ Σίλβα

Οι ενδεκάδες:

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Μπουφόν, Μπενατιά (60΄ Μπαρτσάλι), Κεντίρα, Κουαδράδο (46΄ Πιάτσα), Μαρκίζιο, Ιγκουαΐν, Άλεξ Σάντρο, Μάντζουκιτς, Μπονούτσι, Ντιμπάλα (78΄ Ρινκόν), Ντάνι Άλβες.

ΠΟΡΤΟ (Νούνο Εσπίριτο Σάντο): Κασίγιας, Μαξ Περέιρα, Μαρκάνο, Μπραχίμι (67΄ Ντιόγκο Γιότα), Αντρέ Σίλβα (46΄ Μπολί), Αντρέ Αντρέ, Λαγιούν, Ντανίλο, Φελίπε, Σοάρες, Όλιβερ Τόρες (70΄ Οτάβιο).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top