«Άλωσε» την Άγκυρα ο Ολυμπιακός! Νίκησε με 3-0 την Οσμπανλισπόρ

Με τρόπο θριαμβευτικό οι ερυθρόλευκοι θα βρίσκονται αύριο στην κλήρωση για τους 16 του Europa League στη Νιόν/ Πρώτη ανάρτηση: 23-02-2017 18:01

Ολυμπιακός Οσμάνλισπορ

Για πρώτη φορά ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής από την Τουρκία, για πρώτη φορά μετά το 2012 προκρίθηκε στους «16» της διοργάνωσης, αλλά και για πρώτη φορά στην ιστορία του κατάφερε να πάρει πρόκριση, ενώ είχε φέρει ισοπαλία στο πρώτο ματς στην έδρα του.

Η ελληνική ομάδα νίκησε 3-0 την Οσμπανλισπόρ μέσα στην Άγκυρα, με δύο γκολ του Ανσαριφάρντ (47', 86') και ένα του Ελιουνούσι (70') και με τρόπο θριαμβευτικό θα βρίσκεται αύριο στην κλήρωση του Europa League στη Νιόν.

Αυτή ήταν η 31η εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και έχει πλέον τις περισσότερες από κάθε άλλη ελληνική ομάδα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ίστβαν Βαντ (Ουγγαρία)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μάιερ, Μπιφουμά

ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ (Μουσταφά Ακτσάι): Καρτσεμάρσκας, Βρσάγιεβιτς, Γουεμπό, Εντιαγέ, Πίντο (66' Μπαγίρ), Ρεγκατέν (75' Ντελάρζ), Προχάτσκα, Τσαγκιράν (74' Γκουβέν), Μπιφουμά, Τσουρουκσού, Μάιερ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Σισοκό, Ντα Κόστα, Μποτία, Ρέτσος, Μάρτινς (65' Ανδρούτσος), Ελιουνούσι (81' Μανθάτης), Φορτούνης (85' Ρομαό), Σεμπά, Ανσαριφάρντ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top