100.000 ευρώ έπεσαν σε τυχερή του ΣΚΡΑΤΣ σε χωριό στην Κω

Το συνολικό ποσό των 350 χιλιάδων ευρώ κέρδισαν δύο υπερτυχερές παίκτριες του Σκρατς

Όταν σε θέλει η τύχη, σίγουρα θα σε βρει, όπου κι αν βρίσκεσαι. Αυτό συνέβη στη νέα μεγάλη τυχερή του ΣΚΡΑΤΣ που κέρδισε 100.000 ευρώ στο παιχνίδι «Άλλος για το 200» των 3 ευρώ!

 

Και πώς να μην τη βρει η τύχη… όταν της ήρθε η έμπνευση να αγοράσει ΣΚΡΑΤΣ, έστειλε τον σύντροφό της -στο μοναδικό πρακτορείο ΟΠΑΠ που υπάρχει σε ένα χωριό του νησιού- και αυτός αγόρασε 2 λαχεία, τα οποία όπως αποδείχτηκε ήταν και τα δύο τυχερά.

 

'Σκράτσαρε' το πρώτο λαχείο και κέρδισε στη στιγμή 20 ευρώ. Με το δεύτερο τίναξε στην κυριολεξία «την μπάνκα στον αέρα», καθώς κέρδισε το υψηλότερο ποσό του «Άλλος για το 200» που είναι τα 100.000 ευρώ. Το ποσό αυτό είναι το καλύτερο ποδαρικό για το 2017 και μια καλή μαγιά για να κάνουν τις επιθυμίες τους πραγματικότητα η υπερτυχερή και ο σύντροφός της!

 

Τις επιθυμίες πραγματικότητα έκανε και άλλη μία τυχερή από την Αθήνα που είδε την τύχη να της χαμογελά κερδίζοντας 250.000€ στο παιχνίδι «Κέρδη στα Πανιά σας»! Η τυχερή νικήτρια, συχνή παίκτρια ΣΚΡΑΤΣ, αγόρασε 10 λαχεία του συγκεκριμένου παιχνιδιού σε ταξίδι της στη Βόρεια Ελλάδα.

 

Επιστρέφοντας στην Αθήνα τα 'σκράτσαρε' και διαπίστωσε ότι ανάμεσα τους υπήρχε και το νικητήριο, που θα της χάριζε το ποσό των 250.000€!

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top