Μέσω ανακοίνωσης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, έκανε γνωστό ότι κρεμάει τα παπούτσια του ο Φρανκ Λάμπαρντ.

Μιλώντας και ο ίδιος για «21 απίστευτα χρόνια», επισημαίνει ότι είχε πολλές δελεαστικές προτάσεις για να συνεχίσει αλλά αποφάσισε ότι στα 38 του είχε έρθει πλέον το πλήρωμα του χρόνου.

Ο Λάμπαρντ ευχαρίστησε πάνω απ΄ όλα τους γονείς και την οικογένειά του αλλά και όλους συλλόγους στους οποίους αγωνίστηκε, και ειδικά την Τσέλσι με την οποία έγραψε ιστορία, αφού στα 13 χρόνια του στους «μπλε» αγωνίστηκε σε 626 παιχνίδια πέτυχε 208 γκολ.

Ο Λάμπαρντ φόρεσε και το εθνόσημο για 106 φορές, πετυχαίνοντας 29 τέρματα, ενώ πανηγήρισε 3 Premier League, 4 FA Cup, 1 Champions League και 1 Europa League.

Κλείνοντας την ανακοίνωσή του, ο Λάμπαρντ ξεκαθάρισε πως δεν αποχωρεί από το ποδόσφαιρο αφού θα γίνει προπονητής: «Κοιτάζοντας μπροστά, είμαι ευγνώμων στην αγγλική ομοσπονδία για την ευκαιρία να σπουδάσω προπονητική και ανυπομονώ να αρπάξω τις ευκαιρίες εκτός γηπέδου, που μου ανοίγει αυτή η απόφαση».

 

Tags: