Νικηφόρο πέρασμα του ΠΑΟΚ από τους «Ζωσιμάδες»- Σε δεινή βαθμολογική ο Ηρακλής

Δείτε το βίντεο

Προβάδισμα πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος για την Ξάνθη που νίκησε 1-0 τον ΟΦΗ στα Πηγάδια. Το γκολ που έκρινε τον αγώνα υπέρ της θρακικής ομάδας πέτυχε στο 40 με αυτογκόλ ο Μητρόπουλος.

O Ντε Λούκας εκτέλεσε το κόρνερ, ο Λάζιτς γύρισε τη μπάλα μέσα στην μικρή περιοχή και ο παίκτης του ΟΦΗ έστειλε άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του! Η τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος συνεχίζεται αύριο με τους αγώνες Άρης - Ολυμπιακός, Λεβαδειακός -ΑΕΚ και Λαμία - Ατρόμητος. 

Χθες βράδυ ολοκληρώθηκε η 17η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ καθώς στους Ζωσιμάδες με γκολ του Λέοβατς ο ΠΑΟΚ νίκησε 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα και έφτασε τους 26 βαθμούς, ενώ η ομάδα των Ιωαννίνων έμεινε στους 25. Στο 31ο λεπτό του αγώνα ο Αθανασιάδης έπιασε κεφαλιά, ο Πασχαλάκης απέκρουσε, αλλά ο Λέοβατς πήρε το ριμπάουντ και σε κενή εστία δεν είχε πρόβλημα να σκοράρει. Οκτώ λεπτά αργότερα μετά από πάσα του Ακόστα ο Μαμπουλού βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Γλύκο αλλά το πλασέ του απέκρουσε ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ κρατώντας το 1-0 για τον δικέφαλο.

Σήμερα το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ επέβαλλε ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών στον Ηρακλή που βρίσκεται στην τελευταία θέση της Super League, λόγω οφειλών στον Νίκο Πουρτουλίδη. Ο Γηραιός αν τον εξοφλήσει μέχρι την πρώτη Φεβρουαρίου θα του επιστραφούν οι τρεις βαθμοί.

Ο Ηρακλής έχει συγκεντρώσει οκτώ βαθμούς έως τώρα στο πρωτάθλημα με τη μία νίκη και τις πέντε ισοπαλίες του σε δεκαπέντε ματς και με αυτήν την ποινή πέφτει στους πέντε.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top