​Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στο Καυταντζόγλειο Στάδιο το βράδυ της Δευτέρας κατά τη διάρκεια του αγώνα του Ηρακλή με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

ΞΥΛΟ.jpg

Γηπεδούχοι μπούκαραν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, τα έκαναν όλα λαμπόγυαλο ενώ τραυμάτισαν στο κεφάλι σοβαρά τον δημοσιογράφο, Θανάση Μυριούνη.

ΞΎΛΟ 2.jpg

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου με ανακοίνωσή του καταδίκασε το σοβαρό περιστατικό αλλά και τα περιστατικά βίας που λαμβάνουν χώρα στα γήπεδα.

ΞΎΛΟ 3.jpg

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου με αφορμή τον τραυματισμό του συναδέλφου Θανάση Μυριούνη κατά τον χτεσινό (5.12.16) αγώνα της Super League μεταξύ ΗΡΑΚΛΗ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο Καυτανζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης, δηλώνει τη συμπαράστασή του στον ίδιο, καταδικάζει το γεγονός και ζητεί παράλληλα τη λήψη όλων εκείνων των μέτρων για την αποτροπή πράξεων βίας στους αθλητικούς χώρους.

Τα νέα «διαπιστευτήρια» οπαδικής βίας, εναντίον μάλιστα εκπροσώπων του Τύπου που εκτελούν τα καθήκοντά τους σε τέτοιες δύσκολες και βάρβαρες συνθήκες, πέρα από την καταγγελία τους, απαιτείται να αντιμετωπιστούν με τη δέουσα σοβαρότητα από όλους εκείνους που οφείλουν να προασπίζουν την ασφάλεια του πολίτη και μάλιστα στον χώρο του Αθλητισμού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοβαρά επεισόδια και ένας τραυματισμός στο ματς Ηρακλής-ΠΑΣ Γιάννινα