​Τη δυσαρέσκειά του που εξελέγη πρόεδρος των ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ, εξέφρασε δημόσια ο Λεμπρόν Τζέιμς, που είχε στηρίξει ανοιχτά την Χίλαρι Κλίντον στον προεκλογικό αγώνα που έδινε.

Ο Αμερικανός star του ΝΒΑ, μοιράστηκε τις σκέψεις του με τους διαδικτυακούς του φίλους με ένα μακροσκελές κείμενο που έγραψε στα social media.

KINGGGG (800x515).jpg

«Σήμερα το πρωί ξύπνησα προσπαθώντας να βρω απαντήσεις σε αυτό που συνέβη και το συγκεκριμένο τραγούδι μου ήρθε κατευθείαν στο μυαλό! Εάν συνεχίσουμε να πιστεύουμε (όσο δύσκολο και αν είναι) ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!! Γονείς και καθοδηγητές των παιδιών κάντε τα παιδιά σας να νιώσουν πως μπορούν ακόμα να αλλάξουν τον κόσμο προς το καλύτερο! Μην χάσετε την πίστη σας! Τα παιδιά αποτελούν το μέλλον αυτού του κόσμου και τώρα πρέπει να παρουσιαστούν πιο δυνατά από ποτέ! Όλοι μας θέλουμε να αντιδράσουμε με οργή, να φτάσουμε στα άκρα και να αντεπιτεθούμε αλλά αυτή δεν είναι η λύση. Αγάπη, η πραγματική ΑΓΑΠΗ και η ΠΙΣΤΗ είναι τα μοναδικά στοιχεία που θα μας βοηθήσουν να το ξεπεράσουμε. Οι μειονότητες και οι γυναίκες πρέπει να ξέρετε πως αυτό δεν είναι το τέλος, είναι ένα τεράστιο εμπόδιο που θα ξεπεράσουμε!! Κανείς ποτέ δεν θα βάλει τέλος στον δρόμο μας, θα τα καταφέρουμε όσο δύσκολο και αν μοιάζει/είναι. Σε όλους τους νέους εκεί έξω ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ πως θα συνεχίσω να δείχνω τον δρόμο όπως μπορώ κάθε μέρα χωρίς τον παραμικρό δισταγμό!! Είναι η κατάλληλη στιγμή να δείξω στα παιδιά μου τη σημασία της παιδείας και να τα διαμορφώσω με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι οι ιδανικοί πολίτες μιας κοινωνίας! Θα συνεχίσουν και αυτά να δείχνουν τον δρόμο! Ακόμα και αν ΑΥΤΟΣ (σ.σ. ο Τραμπ) που τώρα κάθεται στην καρέκλα δεν το βλέπει έτσι, εγώ σας αγαπώ ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως» έγραψε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΕΙΤΕ πόσα χρήματα θα παίρνει ο Τραμπ ως πρόεδρος των ΗΠΑ