Για την εμπρηστική επίθεση που έγινε στο σπίτι του στην Ιερισσό Χαλκιδικής, που είχε ως αποτέλεσμα το εξοχικό του να καεί ολοσχερώς, ξέσπασε σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena FM, ο Γιώργος Μπίκας.

«Έχω σπίτι 33 τετραγωνικά στην Ιερισσό, δεν θέλω να γράφουν ψέματα ότι έχω έπαυλη, ας δουν τα συμβόλαια του σπιτιού. Είναι ένα συγκρότημα 13 κατοικιών και το δικό μας είναι μόλις 33 τετραγωνικά, ας έρθουν να το δουν» ξέσπασε ο πρώην αρχιδιαιτητής ο οποίος όπως σας ενημερώσαμε την ώρα εκείνη βρισκόταν στην ΕΠΟ για να ανακαλέσει την παραίτησή του και συμπλήρωσε:

«Δούλεψα στην Εμπορική Τράπεζα επί 26 χρόνια μαζί με τη γυναίκα μου. Ιδρώτας και ��όπος τόσων χρόνων και πήραμε το 2001 αυτό το σπίτι. Δεν έχουμε τίποτε άλλο. Δεν έχω μαντήλι να κλάψω

Κλείνοντας την συζήτηση, ο Γιώργος Μπίκας, ανέφερε πως είναι ντροπή να γράφονται τέτοια πράγματα:

«Είναι ντροπή. Λυπάμαι για τα σπίτια που κάηκαν δίπλα από το δικό μου, η ζημιά φτάνει συνολικά τις 300.000. Δεν ξέρω τι να πω, είμαι σε απόγνωση»!

Να σας θυμίσουμε πως μετά από αυτό το περισταστικό, η ΕΠΟ αποφάσισε να ακυρώσει επ’ αόριστον όλα τα ελληνικά πρωταθλήματα, μέχρι να βγει το επίσημο πόρισμα της Πυροσβεστικής για τα αίτια της πυρκαγιάς στο σπίτι του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Αντίθετος ο Ολυμπ��ακός με την απόφαση της ΕΠΟ να διακό��ει όλα τα ελληνικά πρωταθλήματα

O ΠΑΟΚ παίρνει θέση για την διακοπή των πρωταθλημάτων και τον εμπρησμό στο σπίτι του Μπίκα