Η διοργανώτρια του πρωταθλήματος προστέθηκε στους θεσμικούς φορείς του ποδοσφαίρου που καταδίκασαν τον εμπρησμό στην οικία του Γιώργου Μπίκα και τον εκφοβισμό του Γιάννη Τσαχειλίδη.

Με ανακοίνωσή του, ο συνεταιρισμός στηρίζει την προσωρινή διοικούσα επιτροπή της ΕΠΟ, ευελπιστεί ότι τα μέλη της ΚΕΔ θα παραμείνουν στη θέση τους, αλλά δηλώνει αντίθετος στην αναστολή του πρωταθλήματος, υπογρ��μμίζοντας ότι έτσι δεν λύνεται το πρόβλημα.

Η ανακοίνωση:

«Η Super League εκφράζει τη στήριξή της στην Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ και την ΚΕΔ/ΕΠΟ και ελπίζει αυτή να παραμείνει στη θέση της για να ολοκληρώσει το έργο της.

Συμπαρίσταται στο Γιώργο Μπίκα και το Γιάννη Τσαχειλίδη και, όπως είναι αυτονόητο, καταδικάζει κάθε μορφή βίας από όπου και αν προέρχεται, με την ευχή το έργο των διωκτικών και δικαστικών Αρχών να αποτρέψει οριστικά και αμετάκλητα την επανάληψη τέτοιων περιστατικών στο μέλλον.

Η Super League θεωρεί επίσης αυτονόητη την παροχή της μέγιστης δυνατής προστασίας από το Κράτος σε αυτούς τους ανθρώπους και το έργο τους.

Παρά τα ως άνω, επειδή η Super League δηλώνει ότι ούτε ο συνεταιρισμός ούτε οι ΠΑΕ-Μέλη του ούτε οι εργαζόμενοι σε αυτές ούτε οι φίλαθλοι φέρουν ευθύνη για τις ως άνω καταδικαστέες πράξεις, η αναστολή του Πρωταθλήματος δεν αποτελεί λύση στο πρόβλημα και ως εκ τούτου δηλώνει αντίθετη σε αυτή».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

O ΠΑΟΚ παίρνει θέση για την διακοπή των πρωταθλημάτων και τον εμπρησμό στο σπίτι του Μπίκα

ΣΟΚ! Έκαψαν το σπίτι του Μπίκα- Διακόπτονται ΟΛΑ τα πρωταθλήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Αντίθετος ο Ολυμπιακός με την απόφαση της ΕΠΟ να διακόψει όλα τα ελληνικά πρωταθλήματα