​Την απόφαση της ΕΠΟ να ακυρώσει όλα τα ελληνικά πρωταθλήματα, μετά την εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε στο σπίτι του αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ(Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας Ποδοσφαίρου) και μέλους της επιτροπής εξομάλυνσης της ΕΠΟ, Γιώργου Μπίκα στην Ιερισσό Χαλκιδικής, σχολίασε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία και έδειχνε έμπρακτα τη στήριξή και την συμπόνια του στον αρχιδιαιτητή.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΓΓΑ

«Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γεώργιος Βασιλειάδης ενημερώθηκε για την καταστροφή της οικίας του Προέδρου της ΚΕΔ κ. Γεωργίου Μπίκα στη Χαλκιδική από πυρκαγιά καθώς και για την απόφαση της ΠΔΕ της ΕΠΟ για την αναστολή της διεξαγωγής όλων των εθνικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων μέχρι την ανακοίνωση του πορίσματος της έρευνας των αιτιών της πυρκαγιάς από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.Ο κ. Βασιλειάδης επαναλαμβάνει ότι η ΠΔΕ τελεί υπό την προστασία του Κράτους και στηρίζει πλήρως την απόφασή της.Μέλημα της Κυβέρνησης είναι η όσο το δυνατόν συντομότερη διαλεύκανση της υπόθεσης και η επιβολή της νομιμότητας.
Η Πολιτική Ηγεσία παρακολουθεί από κοντά την όλη διαδικασία, είναι σε συνεχή επαφή με τα αρμόδια όργανα και είναι έτοιμη να παρέμβει με τον τρόπο που θα εκτιμηθεί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΟΚ! Έκαψαν το σπίτι του Μπίκα- Διακόπτονται ΟΛΑ τα πρωταθλήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο