Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε στο σπίτι του αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ(Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας Ποδοσφαίρου) και μέλους της επιτροπής εξομάλυνσης της ΕΠΟ, Γιώργου Μπίκα.

Η κατοικία του στην Ιερισσό Χαλκιδικής, κάηκε ολοσχερώς όμως ευτυχώς ούτε ο αρχιδιαιτητής αλλά ούτε κανένα μέλος της οικογένειάς του βρίσκονταν μέσα.

Εκείνη την ώρα, ο Γιώργος Μπίκας, ήταν στα γραφεία της ΕΠΟ με σκοπό να ανακαλέσει την παραίτησή που είχε υποβάλλει, δύο μέρες πριν.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται και αναμένεται το πόρισμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Μετά τα άσχημα μαντάτα της πυρκαγιάς, ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και εκπρόσωπος της FIFA στην Ελλάδα για τα θέματα του ποδοσφαίρου, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, έδωσε εντολή στη διοικούσα επιτροπή της ΕΠΟ για διακοπή επ' αόριστον όλων των πρωταθλημάτων.

Aνακοίνωση ΕΠΟ

"Από την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ανακοινώνονται τα ακόλουθα: «Το μέλος της ΠΔΕ της ΕΠΟ και Πρόεδρος της ΚΕΔ κ. Γιώργος Μπίκας κατάγγειλε σήμερα την καταστροφή της οικίας του στη Χαλκιδική από ύποπτη πυρκαγιά, τα αίτια της οποίας ερευνώνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίασή της την αναστολή της διεξαγωγής όλων των εθνικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων μέχρι την ανακοίνωση του πορίσματος της έρευνας των αιτίων της πυρκαγιάς από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, οπότε και θα επανεξετάσει την στάση της.

Η ΠΔΕ εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στον κ. Γεώργιο Μπίκα, τον οποίο και θα στηρίξει με κάθε τρόπο.

Η ΠΔΕ ενημέρωσε για την απόφασή της αυτή τον εκπρόσωπο των FIFA/UEFA στην Ελλάδα κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη, οποίος με τη σειρά του εν��μέρωσε τις FIFA και UEFA".

Να σας θυμίσουμε πως λίγο καιρό πριν ο Γιάννης Τσαχειλίδης είχε πέσει θύμα εκφοβιστικής επίθεσης στο σπίτι του.