​Για τις ύβρεις και τις απειλές που εξαπέλυσε κατά του διαιτητή Δελφάκη και του βοηθού Κουρέντα στο πλαίσιο του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό για την 9η αγωνιστική, θα κριθεί να απολογηθεί ο Γιώργος Σπανός.

Το Πειθαρχικό Όργανο της Σούπερ Λίγκας κάλεσε τον Πρόεδρο του Ατρομήτου, να απολογηθεί για τη συμπεριφορά του και σύμφωνα με πληροφορίες καλείται να πληρώσει πρόστιμο ύψους, 20.000 ευρώ, ενώ κινδυνεύει να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων από 1 έως 3 έτη.

Αναλυτικά
Α) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ, Γεώργιο Σπανό (Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ Ατρόμητος):«Βάσει των αναφερομένων στο από 29/10/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 29/10/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 1000/3/65/5-ριθ΄ από 31/10/2016 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά του κ. Γ.Σπανού καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.-ΠΑΕ Ολυμπιακός