Οι «πράσινοι» έμειναν στο 0-0 απέναντι στον Ηρακλή στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στη συνάντηση με την οποία ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης (3ο γκρουπ).

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, αρνητικός όμως για την ομάδα του, ήταν ο Ρινάλντι.

Ο Αργεντινός επιθετικός ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός αλλά δεν κατόρθωσε να αδράξει την ευκαιρία που του έδωσε ο προπονητής του, καθώς έχασε σημαντικές ευκαιρίες στο 12΄, στο 17΄, στο 22΄, στο 47΄ και στο 62΄, είτε τελειώνοντας άστοχα τις φάσεις είτε στέλνοντας την μπάλα στα χέρια του Περνίς.

Ο Παναθηναϊκός ζήτησε δύο πέναλτι στον Εμποκού (30΄, 39΄), χωρίς ωστόσο να συγκινήσουν τον Καραντώνη, ενώ ο «Γηραιός» είχε τις δικές του στιγμές με τον Ιντζόγλου (24΄) και τον Πασά (56΄).

Η ταυτότητα του αγώνα:

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ιβανόφ, Βιγιαφάνιες, Ρέις, Λέτο - Πασάς, Μοντέιρο, Μπλέτσας

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αντρέα Στραματσόνι): Oδ. Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Ιβανόφ, Χουχούμης, Ρέις, Μίγγος (68΄ Λουντ), Βιγιαφάνιες, Εμποκού (74΄ Μπεργκ), Ιμπάρμπο, Ρινάλντι (63΄ Λέτο).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γιάννης Αμανατίδης): Περνίς, Σ��ραμαντάς, Ιντζόγλου, Πασάς (64΄ Μοντέιρο), Αγγελόπουλος (81΄ Μπλέτσας), Ρούσσος, Κυριακίδης, Λουκίνας, Βοσνακίδης, Κούρος, Λάμπρου (70΄ Ζιαμπάρης).