​Να διασκεδάσουν κάνοντας sex με μία κοπέλα πήγαν ο Αντόνιο Λούνα και ο Σέρτζι Ενρίκ, και τελικά έγιναν περίγελος οι ίδιοι, αφού το βίντεο που τραβούσαν διέρρευσε στα social media.

Οι δύο Ισπανοί ποδοσφαιριστές της Έιμπαρ, αισθάνθηκαν άσχημα γι’ αυτό που συνέβη, και υποχρεώθηκαν να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη και να τονίσουν πως το βιντεοσκόπησαν για προσωπική χρήση.

«Λυπούμαστε πολύ και ζητάμε συγγνώμη που αυτές οι εικόνες διέρρευσαν, χωρίς τη γνώση μας ή ακόμη περισσότερο τη συγκατάθεσή μας. Θέλουμε να απολογηθούμε που με την πράξη μας αυτή πλήττεται όχι μόνο η δική μας εικόνα, αλλά και αυτή του συλλόγου μας. Ξέρουμε πως ως επαγγελματίες αθλητές πρέπει να αποτελούμε πρότυπο για όλους, κυρίως για τους νέους και γι’ αυτό ζητάμε συγγνώμη αν προσβάλαμε ή θίξαμε κάποιον με τις εικόνες αυτές. Ελπίζουμε το βίντεο αυτό να μην πλήξει το σύλλογο και τους συμπαίκτες μας», αναφέρει η κοινή δήλωση των δύο παικτών.

sex tapieeee (390x640).jpg

Ο λόγος που στο άρθρο δεν υπάρχουν οι  φωτογραφίες που έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου  είναι επειδή οι αθλητές ζήτησαν μέσω νομικής οδού να αφαιρεθούν, πράγμα το οποίο έγινε σεβαστό.