Με κάθε επισημότητα παρουσιάστηκε το βράδυ της Τετάρτης, στο μουσείο Φυσικής Ιστορίας «Γουλανδρή», η συνεργασία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με την ελληνική εταιρία συμπληρωμάτων διατροφής Superfoods.

Την ομάδα εκπροσώπησαν ο προπονητής Αργύρης Πεδουλάκης, ο Αντώνης Φώτσης και ο Παύλος Γιαννακόπουλος.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και η SUPERFOODS, μια εταιρεία με πολυετή γνώση και εμπειρία στις υπερτροφές και τα φυσικά συμπληρώματα διατροφής, ένωσαν τις δυνάμεις τους και ανακοίνωσαν τη μετονομασία του... εξάστερου σε ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPERFOODS για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Η SUPERFOODS, στηρίζοντας το όραμα, τις αξίες και τη φιλοσοφία της ομάδας, γίνεται ένας από τους βασικούς αρωγούς της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPERFOODS συμβάλλοντας στην ενίσχυσή της, ενώ παράλληλα δημιουργείται μια καινοτόμα πλατφόρμα δράσεων που προάγει τον υγιεινό τρόπο ζωής μέσω του αθλητισμού και η οποία θα πλαισιωθεί από πλήθος κοινών ενεργειών στο ��ιάστημα της συνεργασίας τους.

Το παρόν στην εκδήλωση η οποία φιλοξενήθηκε στο μουσείο φυσικής ιστορίας Γουλανδρή παρουσία πλήθος κόσμου, έδωσε και ο ιστορικός ηγέτης του μπασκετικού Παναθηναϊκού Παύλος Γιαννακόπουλος.