Σε πανικό βρίσκεται η οικογένεια του Ουαλού σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Γκάρεθ Μπέιλ, καθώς «πρωταγωνιστεί» σε μια απίστευτη ιστορία που έχει δει το «φως» της δημοσιότητας.

nintchdbpict000269453563-e1474757543215.jpg
Όπως αναφέρουν τα ξένα δημσοιεύματα, το σπίτι και τα ��υτοκίνητα των παππούδων της αρραβωνιαστικιάς του, Έμα Ρις Τζόουνς πήραν φωτιά, έπειτα από εμπρησμό συμμορίας ναρκωτικών.

Για τον λόγο αυτό, οι ισπανικές αρχές φρουρούν από το Σάββατο το δωμάτιο του διεθνή άσου στο ξενδοχείο της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία αγωνίζονταν χθες εναντίον της Λας Πάλμας, μιας και φοβούνται ότι η συμμορία μπορεί «χτυπήσει» και τον γνωστό ποδοσφαιριστή.

nintchdbpict000269391947.jpg
Όλα ξεκίνησαν πριν από μία εβδομάδα, όταν μία βαλίτσα με μετρητά, κοκαΐνη και ρολόγια αξίας ενός εκατομμυρίου λιρών, εξαφανίστηκε μαζί με την Επίφανι Ντρινγκ, ξαδέρφη της Έμα Ρις Τζόουνς, η οποία κάνει καρι��ρα στην βιομηχανία ερωτικών ταινιών.

nintchdbpict000269259481.jpg
Η 28χρονη καλλονή δεν έχει δώσει σημάδια ζωής εδώ και μία εβδομάδα και οι αρχές θεωρούν πως ταξίδεψε στο Ντουμπάι και από εκεί στην Μαλαισία.

Η Επίφανι Ντρινγκ έμενε μαζί με τους παππούδες της και μετά τον εμπρησμό, υπήρξε φόβος μήπως η… μανία της συμμορίας στραφεί προς την Έμα Ρις Τζόουνς και την έπαυλη που έχει με τον Γκάρεθ Μπέιλ στην Κοιλάδα του Γκλαμόργκαν.