​Για τα παιδικά του χρόνια, την κραυγή που έβγαλε στο Ρίο αλλά και για το παράπονό ��ου έχει από την Πολιτεία, μίλησε ο Παύλος Μάμαλος που πριν από λίγες ημέρες μας έκανε περήφανους κατακτώντας, το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 107 κιλών της Άρσης Βαρών, σηκώνοντας 238 κιλά.

«Το χρυσό μετάλλιο το έφερα για την Ελλάδα» δήλωσε συγκινημένος ο παραολυμπιονίκης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ενώ αναφέρθηκε και στα παιδικά του χρόνια.

«Είχα προβλήματα στο σχολείο, ήταν δύσκολα, αλλά τα ξεπέρασα χάρη στη βοήθεια της οικογένειάς μου» εξομολογήθηκε ο Παύλος Μάμαλο��, που σε προηγούμενη του συνέντευξη είχε πει πως σε ηλικία 5 ετών αρρώστησε από πολιομυελίτιδα, με αποτέλεσμα να καθηλωθεί στο αμαξίδιο.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στην κραυγή που έβγαλε, όταν κατάφερε να σηκώσει τα κιλά που του «χάρισαν» τ�� χρυσό μετάλλιο.

«Η κραυγή μου βγαίνει από τα σωθικά.Η κούραση, το άγχος και το στρες μου βγαίνουν στον αγώνα, όταν αγωνίζομαι δεν σκέφτομαι το μετάλλιο ή την πρωτιά, αλλά να κάνω σωστά την κίνησή μου».

Παράλληλα, ο ίδιος εξέφρασε και το παράπονο που έχει από την πολιτεία.

« Ξέρω και κατανοώ ότι η Ελλάδα περνά δύσκολα. Το μόνο μου παράπονο είναι ότι από το 2004 που έχω φέρει τόσα μετάλλια δεν έχω διοριστεί στο Δημόσιο.Παίρνω ένα αναπηρικό επίδομα 700 ευρώ».

Δείτε ένα απόσπασμα από τα όσα είπε ο χρυσός μας Ολυμπιονίκης στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα".

Διαβάστε επίσης

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο Μάμαλος: Έμεινα ανάπηρος στα 5 – Με έλ��γαν κούτσαβο στο σχολείο και το σταμάτησα!

Γκάφα με τον εθνικό μας ύμνο στους Παραολυμπιακούς: Φταίει η ΕΡΤ ή οι διοργανωτές;

Χρυσός με ρεκόρ αγώνων ο Μάμαλος στους Παραολυμπιακούς!