​Μετά την εμπλοκή του ονόματός του στο σκάνδαλο του αιώνα των Panama Papers, στο οποίο περιλαμβάνονται δεκάδες ηχηρά ονόματα από όλο τον πλανήτη, ο Λιονέλ Μέσι και η οικογένειά του εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία διαψεύδουν τη συμμετοχή του και απειλούν με μηνύσεις!

«Σε αυτά που ισχυρίζονται διάφορα μέσα ότι ο Λιονέλ Μέσι δημιούργησε μία εταιρία με σκοπό να φτιάχνει ένα νέο δίκτυο φοροδιαφυγής, η οικογένεια θέλει να τονίσει ότι Λιονέλ δεν έχει προβεί σε καμία από τις πράξεις, που του καταλογίζονται, οι οποίες είναι ψευδείς. Η εταιρία που αναφέρεται ότι λειτούργησε ως πλυντήριο είναι εντελώς ανενεργή και ποτέ δεν είχε χρήματα ή λογαριασμούς που σχετίζονταν με το παλιό δίκτυο που σχε��ίασαν οι προηγούμενοι σύμβουλοι της οικογένειας.

Οι πληροφορίες αυτές είναι πολύ σοβαρές αφού υπαινίσσονται σημαντικές κατηγορίες όπως φοροδιαφυγή και ξέπλυμα χρήματος που βλάπτουν σε ανυπολόγιστο βαθμό την εικόνα του Λιονέλ Μέσι. Για αυτό και η οικογένεια έχει ζητήσει το νομικό της επιτελείο να αναλύσει την πιθανή λήψη νομικών μέτρων εναντίον όσων αναπαράγουν τέτοιες ειδήσεις» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης


Panama Papers: Τζάκι Τσαν, Πούτιν, Μέσι, Πλατινί και άλλα ΗΧΗΡΑ ονόματα στις λίστες