Τα όσα έζησε στη Λευκάδα, κατά τη διάρκεια επεισοδίων από χούλιγκαν, με την ευκαιρία του Final 4 του κυπέλλου μπάσκετ γυναικών, περιέγραψε η παίκτρια της Νίκης, Δήμητρα Καμπουράκη, η οποία έμενε στο ξενοδοχείο που έγινε στόχος των ταραχοποιών.

Η αθλήτρια, δήλωσε σίγουρη σε συνέντευξή της στον «Σπορ Fm» ότι ήταν ραντεβού θανάτου μεταξύ των χούλιγκαν. «Σίγουρα ήταν ραντεβού, γιατί δεν γίνεται να περιμένουν από τις 2 και να έρχονται οι άλλοι στις 5» ανέφερε.
«Εγώ κοιμόμουν εκείνη την ώρα και κατά τις 4 άκουγα φωνές και μπουκάλια να πετάνε. Ξυπνάω και βγαίνω στο μπαλκόνι. Νωρίτερα, είχα ακούσει να μαζεύονται οι Ολυμπιακοί κατά τις 2 και πρέπει να ήταν 50 άτομα. Κατά τις 4:30 άκουσα συνθήματα κατά του Παναθηναϊκού. Σηκώθηκα από το κρεβάτι και δευτερόλεπτα μετά βλέπω μετά ένα τσούρμο με κράνη να έρχεται προς το ξενοδοχείο. Όταν πλησίασαν τους πετούσαν μπουκάλια και σε δευτερόλεπτα έγινε πανικός» δήλωσε.
Η ίδια πρόσθεσε για αντίδρασή της και τα όσα βίωσε μαζί με συμπαίκτριές της: «Εγώ ήμουν στο δεύτερο όροφο και έσκασε μπροστά στο ξενοδοχείο μία βόμβα μολότοφ. Μετά άρχισα να τρέμω και να φοβάμαι και να παίρνω τηλέφωνο ανθρώπους της ομάδας. Μάλιστα, μία από τις φίλες μου λιποθύμησε. Πρέπει να το ζήσαμε όλο αυτό τουλάχιστον ένα μισάωρο. Δεν περίμενα πως θα έμπαιναν μέσα στο ξενοδοχείο οι χούλιγκαν, αλλά έψαχναν στα δωμάτια και φώναζαν “βγείτε έξω”! Όταν όλο αυτό τελείωσε, εμείς μετά μπήκαμε στο αυτοκίνητο και φύγαμε τρέχοντας».
Η Δ. Καμπουράκη επέρριψε ευθύνες στα πλημμελή αστυνομικά μέτρα που είχαν ληφθεί. «Απ’ όσο ήξερα, ήταν δύο περιπολικά μερικά μέτρα δίπλα από το ξενοδοχείο, αλλά ήρθαν οι οπαδοί κύριοι με τα πόδια. Εγώ είχα φύγει και δεν είχε έρθει ακόμη η αστυνομία. Απ’ όσο ήξερα είχαν φύγει οι κλούβες και έτσι δεν μπορούσε κανείς να επέμβει εκείνη τη στιγμή άμεσα. Πήραμε τηλέφωνο στην αστυνομία και μας είπαν να πάρουμε αλλού» υποστήριξε!