Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος είναι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος θέλησε να βοηθήσει με το τον δικό του τρόπο στον αγώνα για τη ζωή που δίνει ο Παύλος Σωτηριάδης.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει ήδη από το star.gr, o 17χρονος από τις Σέρρες διαγνώστηκε με μια επιθετική Λευχαιμία τύπου Τ και παρόλο που ο αδερφός του είναι συμβατός δότης, ο Μετά από αυτή την εξέλιξη ο μαθητής πρέπει να πάει επειγόντως στην Βοστόνη για να μπορεί να συνεχίσει να ονειρεύεται πως θα βγει νικητής από αυτή την μάχη.
020316125016_6723.jpg
(Παύλος Σωτηριάδης)


Από την πλευρά του, ο ποδοσφαιριστής έθεσε σε δημοπρασία στο charityidols.gr (Σύλλογος Ενίσχυσης Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων) την ιστορική φανέλα του με την οποία σκόραρε εναντίον της Νιγηρίας το πρώτο γκολ της Ελλάδας σε Μουντιάλ, προκειμένου να βοηθήσει τον Παύλο Σωτηριάδη.
sal.jpg


Η ανακοίνωση:
Η φανέλα του σκόρερ Δημήτρη Σαλπιγγίδη, από το παιχνίδι με την Νιγηρία τον Ιούνιο του 2010, όπου η Εθνική Ελλάδος πέτυχε το πρώτο γκολ και την πρώτη της νίκη σε μουντιάλ, θα βρίσκεται σε δημοπρασία την Δευτέρα 21/03 στο www.charityidols.gr.

Ο πρεσβευτής του οργανισμού μας, στέλνει τις ευχές του για ταχεία ανάρρω��η στον Παύλο Σωτηριάδη. "Solidarity 4 Ever" #salpigidis #salpi #ethnikiellados #pavlossotiriadis #solidarity4ever #happycharity #charityidols