Ο αντιπαράθεση του Hulk Hogan με την ιστοσελίδα Gawker επέστρεψε στις δικαστικές αίθουσες στη Φλόριντα.

Να υπενθυμίσ��υμε ότι ο σούπερ σταρ της επαγγελματικής πάλης κατέθεσε μήνυση το 2012 και ζητά αποζημίωση ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων από την ιστοσελίδα που δημοσίευσε ερωτικό βίντεο με τον ίδιο ως πρωταγωνιστή.
Hulk-Hogan.jpg


Κατά τη διάρκεια της δίκης, ο 62χρονος πρώην παλαιστής είπε ότι η δημοσιοποίηση αποσπάσματος του βίντεο, διάρκειας 1 λεπτού και 41 δευτερολέπτων, όπου ο ίδιος εμφανίζεται να κάνει σεξ με τη σύζυγο του τότε καλύτερου φίλου του, Bubba the Love Sponge, είχε πολύ άσχημες επιπτώσεις στην προσωπική και την επαγγελματική του ζωή.

Στη συνέχεια, παραδέχτηκε πως είπε ψέματα σε ότι αφορά το μέγεθος του πέος του. «Δεν έχω πέος 25,4 εκατοστών. Πραγματικά δεν έχω. Το πέος του Terry Bollea (όπως είναι το πραγματικό του όνομα) δεν είναι 25,4 εκατοστά».

«Μιλούσατε για το πέος του Hulk Hogan», είπε στον ενάγοντα ο δικηγόρος του Gawker, Michael Sullivan. Και εκείνος με τη σειρά του απάντησε: «Ναι, γιατί ο Terry Bollea δεν έχει πέος 25,4 εκατοστών».

Hulk-Hogan0.jpg

Ο δικηγόρος τον έφερε αντιμέτωπο και με δημόσιες δηλώσεις του τα σεξουαλικά του κατορθώματα. «Υπερέβαλα λίγο σχετικά με τον αριθμό των γυναικών που έχω πάει. Ήμουν εντελώς Hulk Hogan», πρόσθεσε, ενώ έσπευσε να υπογραμμίσει πως όλη αυτή η ιστορία είχε αντίκτυπο στην ιδιωτική του ζωή.

«Ταπεινώθηκα εντελώς. Ταπεινώθηκε ο χαρακτήρας μου. Ο Hulk Hogan ταπεινώθηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά.