Οριστική είναι η διακοπή του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδος, όπως ενημέρωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη λέγοντας «δεν βλέπω να γίν��ται τελικός» στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω από το Υπουργικό Συμβούλιο.
Aπό την πλευρά της η ΠΑΕ ΑΕΚ, με ανακοίνωσή της, ενημέρωσε για την μη διεξαγωγή του αγώνα:«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους για τη μη διεξαγωγή του αγώνα Κυπέλλου ΑΕΚ-Ατρόμητου, κατόπιν σχετικής απόφασης του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή».
Μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν στον χθεσινό αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στο γήπεδο της Τούμπας, ο κ. Κοντονής, όπως σας έχουμε ενημερώσει ήδη από το star.gr, απέστειλε σε ΕΠΟ και ΔΕΑΒ έγγραφο με το οποίο ζητούσε την γνώμη τους για τα γεγονότα και την απάντησή τους ενόψει του δεύτερου ημιτελικού της διοργάνωσης του κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο.
Η ανακοίνωση του υπουργείου:
«Μετά τα χθεσινά επεισόδια στον ποδοσφαιρικό αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός για το Κύπελλο Ελλάδος, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, ενεργώντας σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις του ν. 4326/15, απέστειλε σήμερα το πρωί προς την Ε.Π.Ο. και τη Δ.Ε.Α.Β. έγγραφο με το ακόλουθο περιεχόμενο:
«Έπειτα από τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα κατά τη χθεσινοβραδινή (02-03-2016) αναμέτρηση μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, διοργανώτρια αρχή του οποίου είναι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ζητάμε την κατά το άρθρο1 παρ.3 του ν.4326/2015 γνώμη σας, εντός της ημέρας και το αργότερο μέχρι τις 16.00 μμ - ενόψει και της επικείμενης (03-03-2016, ώρα 19.30 μμ) αναμέτρησης ΑΕΚ-Ατρόμητος για τα ημιτελικά του θεσμού - προκειμένου να εξεταστεί εάν και κατά πόσο συντρέχουν οι λόγοι για την έκδοση της προβλεπόμενης στην ανωτέρω διάταξη απόφασης του αρμόδιου για τον αθλητισμό Υπουργού περί διακοπής της εν λόγω διοργάνωσης».
Καμία απόφα��η -προς το παρόν- του υφυπουργού Αθλητισμού για την αναβολή του ημιτελικού ΑΕΚ-Ατρόμητος
Με νέο τηλεγράφημα, το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ενημερώνει ότι προς το παρόν δεν υφίσταται θέμα αναβολής του αγώνα ΑΕΚ-Ατρόμητος, που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί απόψε (19:30) στο ΟΑΚΑ, για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: