Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση παίρνοντας θέση για τα νέα έκτροπα που σημειώθηκαν σε ακόμη ένα γήπεδο φέτος, αυτή τη φορά σε αγώνα του Κυπέλλου, της οποίας έχει η ίδια την εποπτεία.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τις ακραίες και αδικαιολόγητες αντιδράσεις βίας που εκδηλώθηκαν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την οριστική διακοπή Κυπέλλου ΠΑΟΚ- Ολυμπιακού.

Η ΕΠΟ θα καταλογίσει την ευθύνη που αναλογεί στους αξιωματούχους του αγώνα, όπως οι ποδοσφαιρικοί κανονισμοί επιβάλλουν. Δεν προτίθεται όμως να επιτρέψει περαιτέρω την εμπλοκή του ποδοσφαίρου σε παιχνίδια και επιδιώξεις που υπερβαίνουν τις ποδοσφαιρικές αντιπαραθέσεις εντός του γηπέδου και επιχειρούν να φορτώσουν στην πλάτη του αθλήματος τις παθογένειες μιας ολόκληρης κοινωνίας.

Ως εδώ και μη παρέκει με πολιτικά τερτίπια και επιδιώξεις που μπορούν να προκαλέσουν τεράστια προβλήματα στη χώρα στο όνομα δήθεν ποδοσφαιρικών συμφερόντων.

Στην κατεύθυνση αυτή η ΕΠΟ θα πάρει όλες τις αναγκαίες πρωτοβουλίες για να ενημερώσει την ποδοσφαιρική οικογένεια και είναι στη διάθ��ση οποιουδήποτε πραγματικά ενδιαφέρεται για το μέλλον του αθλήματος για κοινές πρωτοβουλίες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
"Πόλεμος" στην Τούμπα- Διακόπηκε ο αγώνας ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός με το σκορ στο 1-2!
Σαββίδης: Ο ΠΑΟΚ δεν θα αγωνιστεί στο Καραϊσκάκη
«Λουκέτο» στο πρωτάθλημα θα εισηγηθεί ο Κοντονής
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: «Ιπτάμενη» μαλαματίνα λίγο πριν προσγειωθεί στο κεφάλι του Σιόβα!
Επιστολή Κοντονή σε ΕΠΟ και ΔΕΑΒ για τη διακοπή του πρωταθλήματος