Γνώστης της ποδοσφαιρικής ψυχολογίας, καθώς υπήρξε σπουδαίος παίκτης και μέλος της «χρυσής» Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, ο Ντέϊβιντ Μπέκαμ τοποθετήθηκε στο θέμα που απασχολεί τους απανταχού φίλους των «μπέμπηδων» και αφορά φυσικά, στην παρουσία και στο έργο του Λουϊς Φαν Γκάαλ στον πάγκο της ομάδας.

«Είναι ένας έμ��ειρος προπονητής με σημαντική προσφορά. Μερικές φορές, απαιτείται χρόνος. Δεν είναι εύκολο να είσαι προπονητής στην Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ», είπε ο 40χρονος Μπέκαμ, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Talksport Radio» για τον Ολλανδό τεχνικό.

Και συμπλήρωσε: «Πρέπει να κοιτάξουμε τα αποτελέσματα, τον τρόπο με τον οποίο παίζουμε, πρέπει να ακούσουμε τους φιλάθλους. Έχω ακούσει μόνο σπουδαία πράγματα απ΄αυτόν, ως πρόσωπο, ως προπονητή και ως μάνατζερ. Τον συνάντησα μία φορά και μου έκανε εξαιρετικά θετική εντύπωση. Είναι προπονητής στην Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ και κατά συνέπεια πάντα θα του ασκείται κριτική. Τα τελευταία χρόνια, σημειώσαμε σημαντικές επιτυχίες κι εάν για μία ή δύο χρονιές δεν κατακτούμε τίτλο, ο κόσμος μιλάει για κρίση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στην... πόρτα της εξόδου ο Λούις Φαν Γκάαλ