Με αποδοκιμασίες και ψεύτικα χαρτονομίσματα των 500 ευρώ υποδέχθηκαν χθες Κυριακή, τον Τιμούρ Κετσπάγια οι φίλοι της Ανόρθωσης.

Κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο ο Γεωργιανός τεχνικός του ΑΠΟΕΛ έγινε δέκτης έντονων αποδοκιμασιών, ενώ κάποιοι φίλοι της «Κυρίας» πέταξαν και ψεύτικα χαρτονομίσματα.

Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ έφυγε από το γήπεδο με την ικανοποίηση της νίκης (2-1), αλλά στις δηλώσεις του, ήταν πολύ πικραμένος από την αντιμετώπιση των οπαδών της Ανόρθωσης.

«Δυστυχώς γι’ αυτούς τους ανθρώπους, η ιστορία είναι εκεί, δεν μπορούν να την ξεγράψουν. Μέχρι κι αυτοί οι άνθρωποι που τους κάναμε να ακουμπήσουν το όνειρο. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Η ζωή όμως συνεχίζεται. Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας. Ήταν πολύ δύσκολο να έρθουμε εδώ και να κερδίσουμε. Το πετύχαμε και βλέπουμε μπροστά. Αυτό που πετύχαμε ίσως γίνεται κάθε 100 χρόνια. Δεν μπορώ να πω ότι δεν το περίμενα. Τι να συζητήσουμε τώρα. Δυστυχώς, αυτή η αχαριστία δεν περιγράφεται. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του τόπου. Δυστυχώς, σε αυτό τον τόπο δεν υπάρχει εκτίμηση. Την άλλη εβδομάδα πάλι εγώ και οι άλλοι προπονητές δίνουμε εξετάσεις. Σε ποιους; Σε αυτούς που δεν έχουν ιδέα από ποδόσφαιρο» ήταν τα λόγια του Τιμούρ Κετσπάγια.

Δείτε το βίντεο...